Batı’nın düşmanlığı

A -
A +
Referandum ne AK Partinin ne de Erdoğan’ın meselesi değildir. Türkiye’nin geleceğinin meselesidir. Hıristiyan Batı ayakları üzerinde duran bir Türkiye değil, dizleri üzerinde duran sağ eli ile IMF ve Dünya Bankasından kredi alan sol eliyle taviz veren ve her isteğine evet diyen bir Türkiye görmek istiyor.
Türkiye artık ABD, AB ve NATO’ya yaslanmıyor. Hak’ka ve halka dayanıyor. Ve ülke menfaatlerine uygun kendi senaryosunu hazırlayıp uyguluyor. Avrupa’da Frankfurt, Londra, Paris, Hamburg ve Rotterdam hava trafiğinde kavşak ve aktarma merkezleridir. İnşallah İstanbul’da üçüncü havaalanı devreye girince kıtalar ve ülkeler arası kavşak ve aktarma merkezi olacaktır. Avrupa’nın bu 5 büyük havaalanı ikinci kümeye düşecektir. Almanya Yeşiller Partisi Genel Başkan Yardımcısı “Türkiye’de başkanlık sistemi olursa Almanya kaybeder. Şu andaki sistemi biz kurduk. Bizim eserimizdir” demiştir. Hollanda, Avusturya, Danimarka, İsveç ve diğerlerinin de korkusu budur.
Akıl hak ile batılı, iyi ile kötüyü, zararlı ile faydalıyı ayırandır. Türkiye düşmanlarının son derece azgın bir şekilde “evet” karşısında durmasına rağmen hâlâ bir mukayese yapamayanlar gücenmesin ama akıl nimetinden mahrumdurlar. Netice olarak elbette referandumda 'hayır' oyu kullananlar asla ve asla hain değildir. Ancak PKK, PYD, YPG, DEAŞ, DHKP-C, ABD, AB, İran ve Siyonizm ve bilhassa Almanya’nın safında olacaklardır. Onların isteklerine paralel davranacaklardır.
Şu anda nimetler içindeyiz. (Diğer İslam ülkelerine göre) Şükredersek nimetler artar. Şükretmeyenin elinden nimetler alınır. 1998 yılında Amerika’da “Türkiye’nin Kürt Meselesi” isimli bir kitap çıktı. 2011 yılında Türkçeye tercüme edildi. Kitabın yazarları zamanımızın Lawranceleri olan Graham Fuller “Müslümanları Müslümanlara kırdıralım" diyen doktrinin sahibi ve Henry Berker’dir. Kitabın önsözü ise ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Yahudi asıllı Morton Abramowitz tarafından yazılmıştır. Bu kitabı siyasiler okusun. Hepimizin bilmesi gereken ifadeyi arz ediyorum:
“Mesele Müslüman ile değil İslamla İslamın en güçlü, en mukavim, en cengaver en haklı temsilcisi Türk'ün bizzat kendisi iledir. Dolayısıyla Türk milleti (Türkiye’de yaşayanlar) zayıflatılmalı, bölünmeli ve hatta yok edilmelidir. Eğer Türk milleti (Türkiye’de yaşayanlar) çökertilirse İslam da çökecektir...” 
Referandumda "Hayır" oyu verenler! Şu anda Türkiye’ye savaş açan Hıristiyan Batı, Siyonizm, ateist ve putperestlerle aynı safta olmayın. Burada aynı safta olan mahşerde de aynı safta olur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.