Önemli bilgiler -2-

A -
A +
2003 yılında Hamburg Eyalet Başkanı Ole Von Beust “Adalet Bakanı ile eşcinsel ilişkisini açıklarım” diye kendisine şantaj yapan İçişleri Bakanını görevden aldı.
“ABD dünyayı kararlarıyla yönetmek istiyor.” Los Angeles Times 
“Faşizmin vatanı Avrupa’dır.” Cumhuriyet gazetesi 11 Nisan 2003
“Fransız devriminde de Sovyet devriminde de terör adı verilen bir uygulama dönemi olduğunu Avrupa ne çabuk unuttu.”
“İtalya’da Benito Mussolini’nin ve Almanya’da Adolf Hitler’in Nasyonel Sosyalist (Nazi) partisi faşist idiler.
Osmanlı zayıflayınca Hıristiyan Batı’dan gelen her mektup bizden çok şeyler götürdü. Lübnan’ı ve Bosna Hersek’i mektuplarla kaybettik. Hizbullah’ın ilk genel sekreteri Lübnanlı Şii din adamı Subhi et Tufeyli, İsrail işgali altındaki Lübnan’ı kurtarma gayesiyle işe girişen Hizbullah’ın gittikçe kendi gerçeğinden koptuğunu ve tamamen İran’ın millî menfaatlerine hizmet eden bir örgüt hâline geldiğini İran ve Hizbullah’ın Esad’a destek vererek Orta Doğu’yu bir yangın yerine çevirdiğini belirten Tufeyli “İran’ın örgütteki nüfusuna itiraz ettim ve içime sindiremediğim için ayrıldım. Hizbullah, İran’ın yüzünden bugün artık Şiilerin DEAŞ’ı hâline gelmiştir. Amerika’nın tuzağına düşen İran ve Hizbullah, İslam ülkeleri üzerinde hakimiyet kurmak istiyor. Aslında İran ve Hizbullah’ın yaptığı İslam düşmanı Haçlı ve Siyonistlerin hain planlarına dahil olmaktır” dedi. Türkiye’nin Suriye’deki operasyonlarına destek veren Tufeyli “Sivillerin Türkiye’ye ihtiyacı var. Bölgemizde Türkiye’den başka nefes alacak yer kalmadı. Türk halkına tavsiyem şudur: Ülkenizi koruyun. Bunun için elinizden geleni yapın” diye konuştu.
Hizbullah örgütünün lideri Şeyh Hasan Nasrallah, ABD’nin düşmanlığının, Orta Doğu’daki İslami hareketlere “büyük yardımı” dukunduğunu söyledi. Hizbullah tarafından yayınlanan bildiride, Nasrallah’ın “ABD’nin bölgedeki İslami güçlere karşı yürüttüğü acımasız kampanya, bu hareketlerin Müslüman cemaatin onurunu, çıkarlarını, egemenliğini ve kaderini savunduğu anlamına geliyor” sözlerine yer verildi. Nasrallah, “ABD’nin Hizbullah, Hamas ve İslami Cihad’a yapacağı en büyük yardım bu örgütlere karşı düşmanlığını ilan etmesidir” dedi.
Yıllardır yazılarımda İran rejiminin, Esad rejiminin ve Irak’ın taşeron olarak ABD emperyalizmine ve Siyonizme hizmet ettiğini ısrarla yazdım. Yukarıdaki yazımda gördüğünüz üzere Şii Şeyh Tufeyli de aynı şeyi söylüyor...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.