Mescid-i Aksa zirvesi

A -
A +

İslam İşbirliği Teşkilatı, Kudüs’te Harem-i şerifi kuşatma altına alan İsrail’e dur demek için toplanıyor. Teşkilata üye 57 ülkenin dışişleri bakanları, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla İstanbul’da buluşuyor. Zirvede 1,6 milyarlık İslam dünyası adına, Siyonist zulmüne tavır konulacak.

Kudüs ve Mescid-i Aksa Müslümanların iman meselesidir. Zalim, korsan ve haydut devlet İsrail, Kudüs’ün Müslüman özelliğini tahrip ediyor. Barışın sembolü Kudüs, Müslüman karakterine, tarihî dokusuna yönelik saldırılar karşısında direniyor. İsrail barış içinde yaşamak istiyorsa, bölgeyi ateş çemberine sokabilecek politikalardan kaçınmalıdır. Siyonizmin emrindeki İsrail dünyada ve bölgede barış ve huzuru bozan en büyük şer güçtür.

ABD ve AB’ye güvenmesin. Her ikisi de çöküntü sürecine girmiştir. Avrupa Birliği’nin dağılacağı ve ABD’nin adım adım yaklaşan son derece büyük ekonomik krizi önleyemediği takdirde başta Teksas olmak üzere bölünmesi kaçınılmaz olacaktır. Teksas, Amerika Birleşik Devletleri’ne gerektiğinde ayrılmak şartıyla katılmış ve böyle bir sözleşme imzalamıştır. Osmanlıyı yıkan Siyonizm yakın gelecekte ABD’yi de yıkacaktır. Aynı Siyonizm İngiltere’yi asırlarca kullandı ve sonunda yıktı. ABD’de son kullanma tarihine yaklaşmaktadır. ABD’nin ana siyaseti İsrail’in güvenliğini sağlamak için Türkiye dâhil Orta Doğu ülkelerini bölmektir. İran, S. Arabistan ve Mısır başta gelen hedefleridir. Suriye ve Irak zaten fiilen bölünmüştür.

15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olduğu gibi Osmanlı tarihinde bile görülmemiş vahim bir darbe teşebbüsüdür. FETÖ’cü hainler sadece taşerondur. 15 Temmuz kalkışması NATO ve Pentagon’un Türkiye’yi işgal ve bölme operasyonudur. Darbe görünümlü savaştır. Kılıçdaroğlu ve emrindeki yerli ve millî olmayan aydınlar hâlen bu vahim durumu anlamış değillerdir. Kur’ân-ı kerim Müslümanların “Kardeş” olduklarını tebliğ etmesine rağmen İslam ülkelerinin çok azı hariç tamamına yakın iktidarları şahsi çıkarları ya da vadedilen hayali hedefleri için ABD, İsrail, İngiliz, Rus, Alman ve diğerlerinin mankurtları olarak kardeş kavgaları ile İslam dünyasını bölüyorlar.

ABD’li Yahudi strateji uzmanlarının Müslümanı Müslümanla savaştır. Müslümanı Müslüman ile katlet projesi ile Haçlı ordusunu hizmet ediyorlar. Katar için birleşenler Mescid-i Aksa’da İsrail’in zulmüne susarak tasvip ediyorlar. ABD, İsrail ve diğer İslam düşmanlarının gerçek gücü İslam ülkelerinin parçalanmış olmasından kaynaklanıyor. Birkaçı hariç Allahü tealanın “Tefrikaya düşmeyiniz, bölünmeyiniz” emrine isyan ediyorlar.

İsrail ve ABD kendini ateş çemberinin içine atıyor. Filistinli kardeşlerimizin direnişi son derece takdire şayandır. ABD ile Kuzey Kore, Rusya ile ABD, ABD ile Çin arasında giderek artan gerginlik Türkiye lehinedir. İsrail’de Yahudiler resmen eşkıyalık yapıyor. Filistinlilerin ev, iş yeri ve arazilerini işgal ediyorlar. İsrail, Osmanlı bitti diyor. Oysa Osmanlının ruhu da torunları da hâlâ yaşıyor. Siyonizmin İngiliz eliyle yok ettiği Osmanlı ulu çınarının tohumunu Menderes ekti. Özal filiz hâline, Erdoğan fidan hâline getirdi. Ve yakında ulu çınar olacaktır.

Mayıs 2013’ten bu yana Türkiye’ye iç ve dış saldırılar çığ gibi artmıştır. Çünkü sadece Türkiye’ye diş geçiremediler. Erdoğan ve AK Parti iktidarı önledi. Türkiye’de 18 Sünni ülke askerî ittifak ve teröre karşı birlikte mücadele kararı alındı. İslamiyet’in ve Müslümanların azılı düşmanı Trump’un S. Arabistan ziyareti ile çıkan Katar krizi bu ittifakı sona erdirdi. Demirel’in Kudüs’ü ziyaretinde İsrailli yetkili Osmanlı devrinde Kudüs’te bir manga (11 kişi) asker huzur ve güveni sağlıyordu. Şimdi tümenler sağlayamıyor itirafı üzerine Demirel’in cevabı gayet yerinde olmuştu: “O bir manganın arkasında Osmanlı adaleti vardı.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.