Avrupa yıkılıyor!..

A -
A +
Avrupa çökmektedir. Bu çöküş başlamıştır. Batı bunun farkında olup şok içinde olmanın psikolojik baskısı ile çöküşün durdurulması için telaş ile akıl ve mantık dışı hareket etmektedir. Osmanlının yıkılışında nüfusun önemi büyüktü. Avrupa nüfus bakımından Osmanlı nüfusundan son derece fazla idi. Birinci Dünya Savaşı sonunda Türkiye’de yaşayanların sayısı Yunanistan nüfusu ile eşit idi. Şu anda Türkiye 80 milyon Yunanistan 10 milyon civarındadır.
Siyonizmin Avrupa’da geçen asırda nüfus planlaması ve doğum kontrolü projesi ile Avrupa’nın sonunun başlangıcı oldu. Avrupa’da nüfus hızla azalıyor. Uzun ve orta vadede olmasa bile pek uzak olmayan yakın zamanda Avrupa’da Müslümanlar çoğunluk ve Hıristiyanlar azınlık olacaktır. (Batılı uzmanların görüşü)
İsevi olan Batı Yahudi asıllı Pauvus ile putperest oldu. Ama buna rağmen Hıristiyanlığa sadık kalmıştı. Son yıllarda Avrupa’da kiliseler boşaldı. Hıristiyanlık yerini pagan ahlakına bıraktı. Nüfusun azalması yanında doğumların yüzde 50’sinin fazlası evlilik dışıdır. Dünyadaki bütün ahlaksızlık, cinsi sapıklıkların kaynağı Avrupa’dır. Avrupa asırlardır yaşadığı Hıristiyanlığa hıyanet etmiştir. Geçmişteki pagan ahlakına dönmüştür. Geçmişte olduğu gibi bugün de bütün kötülüklerin kaynağı Avrupa’dır ve dünyanın her köşesine yayılmaktadır.
Avrupa’nın ahlaksızlığı eski Sodom Gomore ve Pompei’ninkinden daha kötüdür. Siyonizm emrindeki ABD ve AB başta Orta Doğu olmak üzere dünyada kalıcı adil barışı önlüyor. Markizm, Nazizm, Siyonizm ve Kapitalizmin kaynağı Avrupa’dır. Orta Doğu’da ve dünyada enerji savaşı bütün hızıyla devam ediyor. Bu ABD’nin sonu olacaktır. Türkiye’de ise toplumsal barışın önündeki tek engel CHP ve birlikte yürüyüş yaptıkları HDP, PKK, DHKP-C, FETÖ, yerli ve millî olmayan Hıristiyan Batı’nın devşirme aydınlarıdır.
Vatikan da çöküyor!.. Papa’nın sağ kolu olan Hazine Bakanı Kardinal George Pell, 6 çocuğa cinsel taciz suçundan Melbourne Ceza Mahkemesinde yargılanmak üzere arandı. Sadece Avustralya’da dile kolay Kardinal ve Papazlar 4444 çocuğa cinsel taciz yaptılar. Vatikan’ın dünyanın muhtelif ülkelerinde Katolik din adamlarının cinsel tacizleri sebebiyle ödediği tazminat ve dava masrafları yüz milyarlarca dolardır. Çökmekte olan Batı, Ehl-i sünnetin (gerçek İslamiyet) kalesi olan Türkiye’ye içeriden ve dışarıdan postmodern bir savaş açmıştır.
Şii İran, Vehhabi S. Arabistan emperyalizmin emrindedir. ABD kasıtlı olarak DEAŞ ile mücadele maskesi altında Musul ve Rakka’da kasten cemaat namaz kılarken camileri bombalıyor. Osmanlı Ehl-i sünnet itikadında ve İslam vatanından asla taviz vermedi. CHP taviz verdi. AK Parti taviz vermeyince emperyalist güçler çıldırdı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.