Dünyadan haberler

A -
A +

2016 yılında Almanya’ya mülteci olarak sığınanlara 3533 saldırı olmuştur. Bu olaylarda 43’ü çocuk 560 kişi yaralanmıştır. Alman polisi müdahale etmemiş, seyirci olmanın ötesinde saldırılara destek vermiştir. Bu sığınmacıların da insan hakları vardır. Bu ırkçı saldırıları engellemeyen Almanya’nın Türkiye ve başka ülkelere insan hakları dersi vermesi çifte standart yani münafıklıktır. Çoğu Türk asıllı olmak üzere her yıl binlerce Müslüman çocuk kayboluyor. Organ, uyuşturucu, fuhuş mafyaları elinde hayatları bitiyor. Çeşitli bahanelerle Türk ailelerinin çocukları ellerinden alınarak Hıristiyan ailelere ve cinsî sapık kişilere sözde koruyucu aile olarak veriliyorlar. Asıl hedef Türk ve Müslüman çocukları Almanlaştırmaktır. Türkiye’nin ne kadar düşmanı şahıs ve kuruluş varsa Almanya onları himaye ediyor ve destekliyor. Başta FETÖ, PKK ve DHKP-C olmak üzere Türkiye’yi bölmek ve gelişmesini önlemek isteyen ne kadar şer güç varsa Almanya onların sığınma evidir. Almanya PKK’nın ikinci Kandil’i dir. PKK için haraç toplanmasına göz yumduğu gibi haraç vermeyenlerin PKK tarafından katledilmesine seyirci kalmaktadır. 2016 yılında yüzlerce cami yakılmış ve yıkılmıştır.

Diyanet Başkanlığının görevli imamları FETÖ yalanı ile casus muamelesi görmüştür. Türkiye’de 27 Mayıs 1960, 12 Eylül 1980, 28 Şubat ve 15 Temmuz darbe girişimleri, AK Parti'yi kapatma davaları 17-25 Aralık yargıya darbe teşebbüsü, e-muhtıra koalisyon iktidarları olmasa idi bugün Türkiye ekonomisi Almanya ekonomisinin 2 misli olması gerekirdi. Bu darbeler sağ-sol,dindar-laik, gerici-ilerici, IMF vesayeti, medya yoluyla iktidar düşürme ve iktidar yapma ve diğer şer güçlerin hepsi ABD patentlidir. İpler ABD’nin elinde baş yardımcısı Almanya’dır. Devamlı Türkiye’deki taşeronları ve mankurtlarıyla Türkiye’nin gelişmesini önlediler. ABD’nin çökme, Almanya’nın Avrupa Birliği liderliğini kaybetmesi ve Avrupa Birliğinin dağılma sürecinin başladığı uzmanların görüşüdür. Almanya 5. sıradan 9. sıraya Hollanda 26. sıradan 32. sıraya düşerken Türkiye 17. sıradan 11. sıraya yükselecektir.
Yalnız ekonomik değil nüfus, sosyal, ahlak, eğitim bakımından da ABD ve AB’de çığ gibi artan bir çöküş vardır. Batılı bazı uzmanlar ise Batı’yı komada hatta bitkisel hayatta olarak görmektedir. İngiltere’nin 200 yıllık stratejisini şimdi ABD tatbik etmektedir. Strateji şudur: İslamsız dünya-İslamsız İslam-İslamsız Türkiye-Türkiyesiz İslam Dünyası-Sınırları içine hapsedilmiş ve kuşatılmış Türkiye-Batı’nın ve Türkiye’deki temsilcilerinin vesayetinde Türkiye-Bu vesayetin siyasi, ekonomik, kültürel olması, olmazsa olmazı olmalı.
Katar krizi ile Türkiye içindeki PKK’lı kadrolara “Eylem yapın” emri verildi. Dünyada 70 milyon göçmen vardır. Ya vatanlarından kaçmışlardır ya da sürülmüşlerdir. İslam Dünyasında ülkelerin ve fertlerin başına gelen sıkıntı, zulüm ve felaketlerin gerçek suçlusu “Biz Müslümanlardır.” Suç ise İslamiyeti layıkı ile yaşayamamaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.