ABD Orta Doğu’yu karıştırıyor

A -
A +
ABD’nin binleri aşan tırlarla taşıdığı silahlar PYD ve dolaylı olarak PKK’ya vermesi Türkiye gibi, İran, Suriye ve Irak için de potansiyel bir tehlikedir. ABD Suriye’nin kuzeyinde PYD, YPG, PKK’yı kullanarak ikinci bir İsrail kurmaya kesin kararlıdır. Türkiye başta olmak üzere bu duruma İran’ın seyirci kalması düşünülemez. Aksi ülkeler için bir ihanettir.
Kandil ve Sincar’a 9 noktadan ekim ya da kasım ayında ortak operasyon kararı alınmıştır. Trump’un ekibinde yaprak dökümü başlamıştır. Çevresi boşalıyor. Beyaz Saray’da aynı masa etrafında bulunan 6 kişiden 5’i Trump’ı terk etmiştir. Trump’ın ırkçıları dolaylı olarak savunması üzerine basının hedefi olmuştur. “Ku klux klan” örgütü ile eş değer sayıldı. Time ise nefretin arkasında Trump olduğunu yazdı. Time, The Economist ve The New York Rothschild ailesinin basınıdır. Trump’a halkın desteği yüzde 42’den yüzde 30’a düşmüştür.
ABD’nin dostu yoktur. Sadece ABD menfaatleri vardır. ABD’nin müttefiki bir tek İsrail’dir. Daha doğrusu sömürgesidir. Trump İsrail’in ABD’deki genel valisidir. ABD stratejik olarak çıkmazdadır. Orta Doğu’yu karıştıran, DEAŞ’ı kuran ve onunla mücadele maskesi altında PYD ile Suriye’yi yeniden kan, gözyaşı ve ateş içine sürmenin tek hedefi İsrail’in güvenliğidir.
Osmanlıyı yıkan Siyonizm, yakında ABD’nin de yıkılmasında en büyük rol oynayacaktır. New York’ta İkiz Kulelerin CIA ve Pentagon tarafından yıkılmasında önce Bush iktidarı ile petrol ve silah şirketleri, küresel sermaye bugünkü savaşların projesini yaptı. Suriye’nin dörde ve Irak’ın üçe bölünmesi ve Türkiye başta olmak üzere 27 İslam ülkesinde sınırların ve iktidarların değiştirilmesi 13 madde olarak tespit edildi.
Suriye’de neden savaş bitmiyor. Asr-ı Saadette, Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizin emri ile İslam devletinin ilk fethi 635 yılında yapılan savaşta Bizans ordusu (Yermük’te) yenildi. 636 yılında ilk fethedilen yer Şam oldu. Bizans imparatoru ağlayarak "elveda Suriye" diyerek Suriye’den ayrıldı. Hıristiyan Batı bunun intikamını, sözde Müslüman görünümlü insanları kullanarak alıyor.
Çin’den Londra’ya kara-demir yolu ve deniz İpek Yolu projesi ekonomik bakımdan Batı’nın çöküşü ve Doğu’nun güneş gibi doğuşu anlamına geliyor. İpek Yolu’nun köprüsü, 65 ülke için en önemli stratejik bir bölgedir.
ABD geçmişte olduğu gibi (AK Parti iktidarı öncesi) bugün de Türkiye’yi Kılıçdaroğlu liderliğinde CHP, HDP, PKK, Batı’nın potasında erimiş yerli ve millî olmayan sözde aydınlar ve geçmişte bütçenin yüzde 47.6’sını faiz olarak sömüren Boğaziçi Baronları ile ABD liderliğinde Batı’nın vesayetine sokmak istiyor. Hâlen bazıları Türkiye üzerine oynanan oyunları göremiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ara hedeftir. Asıl hedef Türkiye’yi işgal, bölmek ve kalkınmasını önlemektir. Resmin bütününde Türkiye üzerine oynanan oyunlar da ara hedeftir. Nihai hedef İslam Dünyasını yeni şartlara göre sömürge yapmaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.