Dünyanın huzurunu bozanlar

A -
A +
ABD, Suriye ve Irak’ta hezimete uğrayan emrindeki DEAŞ teröristlerini S. Arabistan’a gönderecektir. Yeni veliaht hırslı, zalim ve acelecidir. S. Arabistan Lübnan’a da saldırabilir. Petrol fiyatları 85 dolardan 60 dolara düşünce S. Arabistan ekonomik krize girdi. Bu durum devam ederse 5 yıl sonra S. Arabistan’ın ekonomisi çöker.
Vehhabilik S. Arabistan’ın çatısı ve ideolojisidir. Bu durum da İngiltere’nin eseridir. Orta Doğu’daki savaş, fitne ve felaketlerin tuhumu İngiliz emperyalizminin tohumu Belfour Beyannamesi ile atıldı.
İsrail’in kuruluşu, Yahudilerin Filistin’e göçünün “Başkalarının toprağını başkalarına peşkeş çekişi"nin adıdır. (1917) Belfour Deklerasyonu yüzyıllık unatç belgesidir. 100 yıl sonra FETÖ çetesinin liderinin “Haçlı işgali aslında çok daha kötü bir şey değildir” sözü 15 Temmuz’da ABD liderliğinde Türkiye’yi istila hareketinin ilk mesajıdır. Dünya nüfusunun yüzde 99’unun servetinin toplamı yüzde 1’ini teşkil eden zengin ailelerin servetlerinin toplamından azdır. Savaşlar bu sömürünün devamı için yapılmaktadır.
Prens diğer prenslerin 800 milyar ya da 1 trilyon dolar servetine ambargo koydu, yakında el koyacaktır. 1917 yılında İngiltere Belfour Deklerasyonu ile İslam Dünyasının sırtına İsrail hançerini batırdı. Günümüzden 100 yıl sonra ABD’nin İslamiyet ve Müslüman düşmanı İslam Dünyasının kalbine (Mukaddes beldesine) Suudi hançeri ile Sünni-Şii savaşının zeminini hazırlıyor. Kaldı ki S. Arabistan Sünni değildir...
Maceracı Prens'in Lübnan’a saldırısı İslam Dünyasının felaketi olur. Bu saldırı Lübnan’la sınırlı kalmaz. ABD, İsrail ve diğer İslam düşmanı haçlılara yardım edenler mahşerde haçlılarla aynı safta olacaklardır. Dünyanın huzurunu, Siyonizmin emrindeki küresel sermaye ile beşli çete (ABD, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa) bozuyor.
Obama İran’a Orta Doğu’da hâkimiyeti için imkân tanıdı. Irak’ı İran’a "anahtar teslimi" verdi. Orta Doğu’da İran tehdidi meydana getirerek S. Arabistan’ı siyasi, mali esir aldı. "Ilımlı İslam" (artık ne demekse) S. Arabistan kullanacak. Graham Fuller’in “İslamsız Dünya” adlı eserinde Ehl-i sünnet itikadını ve onun kalesi olan Türkiye’yi yıkmak anlatılır. Türkiye’nin dengeli politikası Türkiye’nin lehinedir.
Ne ABD ne Rusya ne de AB Türkiye’nin gerçek dostu değildir. Ve olması da mümkün değildir.
Putin ile Trump’ın Suriye’de silahlı çatışmaların sona ereceğini söylemesi, ABD ile Rusya arasında paylaşım anlaşması olmasındandır.
ABD, S. Arabistan, Körfez ülkeleri karşılığı Suriye’yi Rusya’ya bıraktı. Türkiye ve birkaç ülke hariç İslam ülke liderlerinin tamamı emperyalist güçlerin emrindedir!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.