Trump’ın kararı felaketi olacak!..

A -
A +
ABD için nihai hedef Türkiye’dir. ABD "Suud baharı" ile S. Arabistan’ı iç savaşa sürüklemektedir. Kudüs barışın da savaşın da anahtarıdır. Terörün gerçek kaynağı ABD’dir. ABD Orta Doğu’da güç ve müttefik kaybediyor. Son İslam İşbirliği Zirvesi uyanıştır. İslam İşbirliği Teşkilatının İstanbul’da aldığı Kudüs-ü şerif ile ilgili kararı Trump’ın kısa vadede ABD’nin ise orta vadede sebeb-i felaketi olacaktır. Trump’ın uluslararası hukuka aykırı ve Birleşmiş Milletlerin Kudüs ile ilgili kararının ihlali olan kararı karşısında Türkiye’nin dik duruşu ve mücadelesi İslam ülkeleri ve dünya ülkelerinde ABD ve İsrail’i protesto gösterilerinin kıvılcımı ve itici gücü oldu.
Güney Amerika’nın Şili’den Uzak Doğu'da Endonezya’ya kadar ABD aleyhine tepkiler ABD imparatorluğunun çöküşünün göstergesidir. Ve geçmişte ABD Birleşmiş Milletleri kullanarak sahte belge ve delillerle Orta Doğu’da savaş kararı çıkartabiliyor ve dünya ülkelerinin desteği ile girdiği yerde milyonlarca insanı katlediyor. Petrol ve servetlerine el koyabiliyor. Şu anda zavallı hâle düştü. PKK, PYD, DEAŞ terör örgütlerine, dikta rejimlere muhtaç hâle geldi. Hakka ve halka dayanmayan iktidarlar yıkılmaya mahkûmdur. İsrail gibi sömürgesi olan ABD de hakkın ve insanlığın düşmanıdır. Gerçek terörist bunlardır. Terör örgütlerini kuran, besleyen bu iki ülkedir.
ABD’li Prof. John Meansheim makalesinde Irak’ın işgalini (Irak savaşını) Amerikalı Yahudi lobisi değil İsrail istediği için Bush sonradan yalan olduğu ortaya çıkan kitle imha silahları yalanları ile çıkardı. O tarihte İngiltere Başbakanı yıllar sonra bunun yalan olduğunu biliyorduk. Saddam’ı devirmek, Irak petrolünü aramızda paylaşmak ve İsrail’in güvenliği için bu yalan ile dünya kamuoyunu aldattık itirafını yapmıştır.
Şu anda Riyad yakınlarına füze atan ABD, İran ve Yemen’den füze atıldı diye yeni bir savaşın senaryosunu hazırlıyor. ABD’nin putu para, petrol ve menfaattir. Geçmişte en az 40 milyon Kızılderiliyi katleden Amerikalıların genlerine masum insanları katletmek yerleşmiştir. Bankaları soyanların nesilleridir.
ABD’ye Siyonizm hâkimdir. Siyonistlerin menşei Yahudi Siyonistler ve Hıristiyan Siyonistler (Evanjelist Kilisesi)dir. Evanjelistler, Cumhuriyetçi Parti’nin yüzde 30’unu teşkil eder. Aslında bu kiliseyi yani inancı kuranlar Hıristiyan kimliğine gizlenmiş Yahudilerdir. Bu inançta olanların içinde milyonlarca Yahudi asıllı (sözde) Hıristiyan vardır. Bunlar bu kilisenin inciline "büyük İsrail" haritasını koyacak kadar ileri gitmişlerdir. Bush ailesi bunlardandır. İnançları saçmalıklarla doludur. Allahü tealanın kulu ve elçisi Hazreti İsa'nın (aleyhisselam) dünyaya gelmesi için İsrail devletinin kurulması, Nil’den Fırat’a büyük İsrail’in kurulması, Mescid-i Aksa’nın yıkılarak Yahudi tapınağının yapılması gerektiğine inanırlar. Ve İsrail’e hizmet etmeyi dinî vazife ve ibadet kabul eder...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.