Öldük dirildik turladık

A -
A +

Böyle bir takımdan el birliğiyle gol yedik. Neyse ki Mehmet Topal Rusları Moskova'da vurmanın keyfini yaşattı

Kadıköy'ün çimlerine gömdüğümüz Lokomotiv karşısında turu geçeceğimizden emindik.     Bursa maçı geride kalmış, Vitor Pereira dahil herkes Moskova seferi öncesi Azizsilin iğnesini olmuştu.
Avrupa'da tur aynı zamanda Beşiktaş derbisi için de doping anlamı taşıyordu.
Elde 2-0 olunca, tur da cepte görünüyordu. Maç öncesinin siyah beyaz fotoğrafı buydu.
Ama ilk düdükle birlikte renkler yeşil-kırmızıya dönmeye başladı.
Başkandan korkusundan Robin van Persie'ye forma veren Pereira, vatandaşı Nani'ye ise Hollandalıya top "atmama" görevi vermişti! Volkan Şen iki kişilik mücadele ederken, Nani kendisine atılan tüm topları Ruslara vererek arkadaşlarını oyundan düşürmeyi başarıyordu.
Portekizli, Lokomotiv savunmasının en etkili adamı rolüne soyunurken RvP'nin en ufak bir hatasına tahammülü olmayan Pereira, vatandaşının rezaletini umursamaz bir şekilde izliyordu.
Her şeye rağmen Lokomotiv'in atarı yoktu ama bunu da el birliğiyle başardık. 
Volkan'la başlayan hata zinciri sahanın bir ucundan diğerine uzanıp Fabiano'yla tamamlanınca kalemizde golü görmeyi başardık!
Rusları umutlandıran, bizi telaşlandıran bir skor çıkmıştı ortaya ama Pereira hâlâ durumun ciddiyetini kavrayamamıştı.
Zira, soyunma odasına mağlup giren Fenerbahçe sahaya yine Nanili kadrosuyla döndü. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekleme saflığı başımıza iş açacaktı ki, 71'de Samedov'a güç bela set çeken Fabiano sadece golü değil, hem kendini hem hocasını kurtardı.
Ölüp ölüp dirilmemiz 80'e kadar sürdü.
Ne zaman Nani çıktı, takım da üzerindeki ölü toprağını attı.
Hasan Ali'nin kornerinde Mehmet Topal kariyerinin en güzel gollerinden birine imza atarak Rusları Moskova'da vurmanın keyfini yaşattı.
Fenerbahçe turu atladı ama aklımız kafamızda saç bırakmayan Pereira ile Nani'de kaldı!
Gören de onları Putin'in ajanı sanırdı?! 

MAÇIN ADAMI

Mehmet Topal

KIRILMA ANI

71'de Fabiano'nun Samedov'a set çekmesi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.