Dost acı söyler

A -
A +

''F.Bahçe’nin iç kararttığı gecede futbolun takım oyunu olduğunu en  güzel şekilde gösteren Krasnodar’a teşekkür etmek gerek''

Hayaller Stockholm, gerçekler sendrom!!! Maçtan önce beylik laflar ediyordu Fenerbahçeli futbolcular; “Hedefimiz Avrupa Ligi’nde final..” falan, filan!..”
Bırak arkadaş bu işleri, önce adam gibi bir futbol oyna, gerisine bakarız!
Bakarız dedim de, buyurun hep beraber bakalım, kağıt üstünde kim kimdir yapalım.
Fenerbahçe malum asırlık çınar, Krasnodar’ın tarihi ise hepi topu 9 yıl, yani rakip taze fidan!
Bizde milli olmayan tek oyuncu Josef de Souza, onlarda ise Burkina Fasolu Kabore, Beyaz Rus Martinovich ve Rus Smolov dışında resmen milli yok! İsmi bilindik kimse de göze çarpmıyor.
Ama bunlar prim yapmıyor! Kağıt üstünde değil, yeşil çimde üstün olmak mesele…
Sahadaki iki takımdan birisi 2 ayı aşkın süredir resmi maç oynamamış! Bilmeyene sorsak, beyaz takım der. Maalesef öyle değil. Adamlar çalışmış!.. Sadece kondisyon değil, transfere de iyi çalışmışlar.
Takımın kilit isimlerinden Ahmedov ile Eboue’yi satmışlar ama yerine aldıkları Claesson ile Ramirez taş gibi. Claesson golü attı, Ramirez, Fener’in en önemli silahı Lens’i taca attı. Senin tek transferin Karavayev ise malum bu kulvarda oynayamadığı için İstanbul’da!
Bu arada hiçbir sakatlığı olmayan RvP İstanbul’da, affedildikten sonra ilk kez kadroya giren Emenike ilk 11’de.
Rusların 36’lık kaptanı Kaleshin gençlere taş çıkartırcasına koşuyor... Bizimkiler henüz düşünemeden adamlar yapıyor... Fenerbahçe’nin 3 puan önündeki Galatasaray hoca değiştirirken sarı-lacivertli yönetim Advocaat’la sözleşme yenilemeyi düşünüyor!
Bu kafa İstanbul’da Krasnodar’ı eler mi bilinmez ama tünelin sonunda ışık falan görünmüyor, benden söylemesi!

MAÇIN ADAMI

Smolov

Hem forvet hem de 10 numaraydı. Aldığı her topla tehlikeli oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.