Güzel günler göreceğiz

A -
A +

Evet farklı kazandı F.Bahçe... Hem de sadece skor olarak değil. Futbol olarak da güzel şeyler yaparak

Çok önemli bir maç oynadı Fenerbahçe. Sezonun bu ilk kupa sınavını, rakibin Adana Demirspor olması nedeniyle ciddiye almayanlar olabilir. Ama hem yeni elde edilen kazanma alışkanlığının sürdürülmesi hem de yedeklerin performansını görmek açısından son derece önemliydi bu maç.

Aykut Kocaman da bu bilinçle seçmişti oyuncularını. Yedeğe düşen Kameni’nin rahatsızlığında forma şansı bulan kaleci Erten ve çok az oynama şansı bulan genç Oğuz Kağan dışında tamamen A takımdan isimlere şans tanıdı Kocaman.
Hiç de pişman olmasa gerek, zira sezonun en farklı galibiyetini yaşadı Fenerbahçe.
Yüzler hiç olmadığı kadar güldü sarı-lacivertlilerde. Saha içinde mutlu futbolcular, yedek kulübesinde tebessümler saçan bir Aykut Kocaman vardı dün gece.
Alper Potuk, Janssen derken 3 dakikada 2-0 olan maçta ilk yarının kapanışını Hasan Ali uçan kafayla yaptı.
Evet, Fenerbahçe’nin kazanması normaldi ama gollerin hazırlanması, pas trafiği, oyuncuların hırsı çok önemli mesajlar taşıyordu.
Özellikle Alper Potuk’un performansı parmak ısırttı. İlk 11’i unutan, futbolundan çok özel hayatıyla gündem olan Alper hat-trick’le farkı 5-0’a taşırken Aykut Kocaman’a “Ben akıllandım” mesajı yolluyordu adeta.
Janssen, yokluğunu daha da özletecek bir form sergilerken, penaltıdan kapanışı yapan genç Ahmethan da Kocaman’a “Beni de gör” diye sesleniyordu sanki.
Evet, kazandı Fenerbahçe... Farklı şekilde. Hem de sadece skor olarak değil. Futbol olarak da güzel şeyler yaparak. Takım olma yolunda, rekabetin tavan yaptığını göstererek dev bir galibiyet aldı.
Gecenin soru işareti Mehmet Ekici’nin olduğu yerde, neden her duran topun başına Valbuena’nın dikildiğiydi benim için.
Pek tabii, Robin van Persie’nin nerede olduğu da sorgulanabilirdi!
Neyse yolu açık Fenerbahçe’nin, yarınları aydınlık. Rahat olsun taraftarlar...
 
MAÇIN ADAMI: Alper Potuk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.