Adana’nın yolları Mesut

A -
A +

Üçlü oynatıp kovulduğu Fenerbahçe’ye üçlü oyunuyla geri dönen Vitor Pereira sezona 3 puanla başladı. Yıldızlar kadro dışı bırakılmış, beklenen transferler gerçekleşmemiş, üst üste gelen sakatlıklarla sarsılmış olsa da sarı lacivertliler, flaş isimlerle kadrosunu güçlendiren Demir’i Adana’nın sıcağında eritti.

Beceriksiz esmerler
Maça hızlı başladı. Sağdan sağdan geldiler. Ferdi’yi maden gibi işlediler de son vuruşu beceremediler. Akintola’nın arzusuna Belhanda ile Balotelli aynı ölçüde eşlik edemedi. Derken Gustavo’nun klas vuruşu direkte patladı ve Fenerbahçe maça dahil oldu. Sarı laciverlilerin diğer esmerleri Osayi ile Samatta biraz becerikli olabilse Adana Demir iyi oynadığı dakikalarda geri düşmesi işten bile değildi.

Parlamayan yıldızlar
Castro’nun direkten dönen şutu Adana’nın iştahını açsa da Altay’ın vuruşları yapan Balotelli’yi bile hayran bırakan kurtarışları tabelanın değişmesini engelledi. Orta sahanın hızlı geçildiği, son paslardaki hataların pozisyon zenginliğine set çektiği maçta ne Mesut ne de Balotelli dünya yıldızı unvanlarına yaraşır performanslar sergiledi.

Serinleten galibiyet
Buna rağmen Pereira’nın ikinci yarı başlarken yaptığı dokunuş anında sonuç verdi. Formunu koruyan (!) Samatta’yı Serdar Dursun’la değiştiren Vitor, Ferdi’nin yerine Serdar Aziz’i sahaya sürdü. Serdar Aziz savunma göbeğine, Szalai sola geçerken, dörtlünün soluna ileri üçlünün sağından İrfan geldi. Novak savunma solundan hücum soluna çıktı. İrfan öyle bir orta yaptı ki, Mesut’a zorla gol attırdı. Sezon sarı lacivert olur mu bilinmez ama Fenerbahçe’nin tüm eksiklerine rağmen Adana’nın sıcağında 3 puanla serinlemesi önemliydi.

MAÇIN ADAMI: Altay Bayındır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.