Puzzle paramparça

A -
A +

Pereira’nın puzzle’ından Göztepe’de nasiplenenler, Serdar Aziz, Crespo, Meyer, Serdar Dursun oldu. Sezon boyunca her maça farklı kadro çıkarma istikrarı gösteren Portekizli, İzmir’de şaşırtmadı. Görüldü ki, ne Szalai soruları umurundaydı ne de Pelkas. Malum, tek bir hedefi var hocanın; şampiyonluk. Trabzon hariç, ilk ondaki tüm takımların puan kaybettiği haftada bu kadro ve bu oyun gerekiyordu Fenerbahçe’ye! Pas trafiğinden mahrum, takım bütünlüğünden uzak, bireysel yetenekleri kayıp

Şampiyonluk hayalleri
Her mevkide biraz oynayanları vardı Fenerbahçe’nin. Kalede Berke, savunmada Ferdi, orta sahada Crespo ve hücumda İrfan vardı biraz. El Maestro’nun “Ya kazanacağız ya öleceğiz” sloganını iliklerine kadar hisseden Göztepe istediği golü bulmakta zorlanınca, derbinin kahramanları devreye girdi! Mesut’un derinlemesine pasında (!) topla buluşan 34’lük Jahovic, 20 milyonluk Kim’in âdeta içinden geçtikten sonra Berke’yi çaresiz bıraktı. Evet, tam olarak böyle öne geçti Göztepe. Ev sahibi golden önce ve sonra iki net pozisyonda Berke’ye takılırken, şampiyonluk isteyen Fenerbahçe’nin pozisyon bile üretemedi ilk yarıda.

Yalancının mumu…
Jahovic, Kim’i çaresiz bırakırken, Göztepe direkleri döverken, Fenerbahçe şampiyonluktun uzak futboluyla skoru dengeledi. Berisha’nın haftalardır yapamadığını ilk fırsatta beceren Serdar Dursun “Golcü benim” mesajı verdi de Pereira ne anladı bilinmez. Maçta birisi üzüldüyse kaçan galibiyete bu kesinlikle Fenerbahçe olamaz. Zira isteyen, arayan, oynayan, hak eden Göztepe’ydi. Zirveyle fark açılmaya devam etti, hayal satanlara duyurulur. Bu oyunla bu kadar, kimse kimseyi kandırmasın. Geçmiş olsun.

MAÇIN ADAMI: Adis Jahovic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.