Sıradaki gelsin...

A -
A +

Hava güzel, Fener mis... İsmail Kartal’ın askerleri Kayseri’den rövanşı eze eze aldı. Ne dünya yıldızı Mesut Özil ne Premier Lig’den Ozan Tufan ne skorer Valencia arandı. Fenerbahçe, çıktı sahaya, mazeretsiz, bahanesiz, basa basa, koşa koşa, savaşarak söktü aldı 3 puanı. Kadıköy’de sahayı dar eden Kayseri’den eser yoktu. Ligde direklerin de desteğiyle 2 atıp 1 puan alan, kupada turu Saracoğlu’nda atlayan takım evinde kayboldu. Hikmet Karaman’a sırtını döndü futbol ve tribünler.

Takım hâlinde gol

Kadrosu netleşince ne oynadığı daha anlaşılır hâle gelen Fenerbahçe, vadettiği mücadeleyi henüz ilk dakikadan itibaren ortaya koydu. Kartal’ın idealinde tek eksik Ferdi’ydi ama Novak da çok sırıtmıyordu. Tek bir düşüncede yoğunlaşmış oyuncuların arzusu için sadece 16 dakika bekledi sarı lacivertliler. Serdar Aziz, Serdar Dursun, Mert Hakan, İrfan Can denedi golü Zajc attı. Ama ne gol, takımın yarısının dokunduğu topa son temas deplasman canavarından geldi. Kartal’ın dokunuşuyla yeniden parlamaya başlayan Sloven mücevheri, son 5 golünün 4’ünü dış sahada kaydetmiş oldu.

Fişi Arda çekti

Fenerbahçe, golden sonra yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince Kayseri’ye can geldi. Ev sahibi biraz olsun oyuna ortak olup hücum etmeye başladı ancak bu sefer de Altay rolünü kusursuz oynadı. Bitmek tükenmek enerjisiyle arkadaşlarına nefes rakibe kâbus olan Crespo’nun 45’te başlattığı atak Rossi’nin golüyle noktalandı. İlk dakikadan itibaren rakibe umut bile vadetmeyen Fenerbahçe, İrfan Can’ın jeneriklik golüyle kapanışı yaptı diyecektik ki son sözü Arda söyledi. Şimdi Galatasaray düşünsün..

MAÇIN ADAMI: Miguel Crespo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.