Sahip çık!

A -
A +
İstanbul’da yarın tarihî bir seçim var. 10 milyon seçmen sandık başına gidecek Herkes çok iyi biliyor ki; sadece Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeyecek. 
Türkiye’nin geleceği oylanacak. 
CHP’nin adayı sadece vitrin süsü. 
Asıl amaç İstanbul’u iktidarın elinden almak.
Cumhurbaşkanlığı sistemine darbe vurmak. Bu son kozları.. Başaramazlarsa silinip gidecekler. Bunu çok iyi biliyorlar. Sahte vaatler, yalan ve iftiralarla gençleri kandırdılar. Devletin valisine küfrettiler, açık oturumda kumpas kurdular. Planları şu: İstanbul’u kazanmak. AK Parti'yi parçalamak. Siyasi kaos çıkarmak, ekonomiyi yıkmak.
17 yılda yapılan eserleri ortadan kaldırmak.
ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Avusturya, Yunanistan, İtalya; tüm Avrupa. İsrail, Mısır, Suriye, Kandil ve FETÖ bu tabloyu dört gözle bekliyor. 
İstanbul kaybedilirse bayram edecekler. Kararsız seçmenleri uyarıyorum! Ülke krize sürüklenirse en büyük darbeyi ilk sen yiyeceksin.
Bütün kazandıklarını geri vereceksin.  
Fiyatlar zirveye çıkacak. Dolar patlayacak. Borsa çökecek.
İşsiz kalacak, ailen dağılacak, sefil olacaksın. Çocukların sokaklarda heder olacak!
Son pişmanlık fayda vermez. Namludan çıkan kurşun geri dönmez.
Pireye kızıp yorgan yakma, ülkeni ateşe atma, treni kaçırma!
Türk ekonomisi toparlanırken, Merkez Bankası rezervleri artarken, enflasyon düşüşe geçerken, reel sektörün borcu azalırken, hisse senetleri kapışılırken, Türk Lirası güçlenirken, faizler düşüşe geçerken, ihracat zirveye ulaşırken, dış ticarette cari açıktan, cari fazla verir hâle gelirken; Hainlerin ekmeğine yağ sürme. Huzuru bozma. Yalan rüzgârına kapılma. Düşmanları sevindirme.. Ananın ak sütü gibi tertemiz oyunu istikrardan yana kullan. Bu vatan senin. Ona sahip çık! Ataların bu toprakları kanlarıyla senin için suladı. Hizmeti seç! Hem İstanbul kurtulsun hem Türkiye!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.