Paralelden her türlü iftira beklenir

A -
A +
17 Aralık yolsuzluk kılığına gizlenmiş darbe operasyonunun üzerinden bir yıl geçti. Bir yıl boyunca yolsuzluk iddialarına ilişkin elle tutulur bir bilgi-belge ortaya konamadı. Paralel yapının kumpaslar kurarak hazırladığı kasetler, uydurma deliller hariç iddia makamı elle tutulur, ciddiye alınabilecek bir kanıt ortaya koyamadı. Kendi adıma söyleyeyim, ben yolsuzluk iddialarına asla itibar etmedim. Nedeni gayet basit. 2002'den 2013 yılına kadar Sayın Erdoğan'ı, AK Parti hükümetlerini yere göğe sığdıramayan, gazete-televizyon ve ajanslarıyla hükümetlerin icraatlarını göklere çıkaran Paralelciler, 11 yıl sonra bir gecede Erdoğan ve Erdoğan hükümetlerini yolsuzlukla itham ettiler. Bunlar bir gecede mi, 6 ayda mı yolsuzluk yaptılar? 11 yıl yere-göğe sığdıramadığınız, toz kondurmadığınız bu siyasi hareketin sizinle iktidarı paylaşmayacağını fark edince mi kötü ve kirli oldular? Milletin zekâsına hakaret etmeyin. CHP ve MHP'nin hatta HDP'nin hükümetin icraatlarını takip edip muhalefet etmeleri gerekirken onlar da paralel yapının uydurma kasetlerine-belgelerine sarılmışlar.
Ey CHP o paralel yapı kasetle genel başkanınızı âleme rezil etmeye kalktı. Ey MHP o paralel yapı kaset şantajlarıyla partinizi paramparça etti. Ey BDP, KCK operasyonları sizi akıllandırmadı mı? Varsa hükümetin bir yolsuzluğu bunu muhalefet partileri ortaya çıkarsın, paralel yapının ürettiği uydurma delillerle kimseyi suçlamasınlar. Buna millet inanmaz. Millet bu uydurma delillerle ileri sürülen iddialara itibar etseydi bu siyasi harekete 30 Mart ve 10 Ağustos'ta malum desteği vermezdi. Diyelim ki kumpasa-uydurma kaset ve dinlemelere dayalı yolsuzluk iddialarının yüzde 1'i doğru. Bunun için seçilmiş hükümeti polis-yargı operasyonu ile devirmek mi gerekiyor? Başbakan için 'Dönemin Başbakanı' diye fezleke düzenlemek mi gerekiyor? Bu ülkeyi paralel polisler, paralel savcılar mı yönetecekti? Varsa bir iddia soruşturulur, adli ve idari soruşturmalar yapılır. Sonuçlarına da herkes katlanır. Ama paralel yapı kendi mahkeme kurarak hükümet deviremez. Bakanları görevden aldıramaz. O iddialar hem Meclis tarafından hem de yargı organları tarafından soruşturuluyor. 
"Hayır paralel yapıya mensup savcı ve hakimlerin dışındaki yargı mensuplarının kararlarını tanımıyoruz" diyorsanız onların son 5-6 yılda verdikleri kararları gördük. Allah göstermesin bir daha.
Paralel yapı beni dinliyor, mahremime giriyor. Bunu yazıp isyanımı dile getirdiğimde bazı kendini bilmez paralelciler beni tehdit ediyorlar. Malum yöntemleri kullanmaya devam ediyorlar. Utanmadan-sıkılmadan "Çocukların müteahhitlik yapıyor, günü gelince görürsün!" imaları ile bizi korkutmaya çalışıyorlar. Bu şantajlar beni daha da bu yapıyla mücadele konusunda ateşlendiriyor. Gerçek yüzleri ortaya çıkmasaydı beni uyuşturucu çetesinin bir üyesi olarak damgalayacaklardı. Bunu tamamlayamadılar. Yeni suçlama ve şantajlarını bekliyorum. Paralel yapıdan korkan onlar gibi olsun. Bunlar kafayı kırmışlar. Artık bunlardan her türlü iftira ve kötülük beklenir. Allah ıslah etsin.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.