HDP Alevileri hatırladı

A -
A +

AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde yeni anayasayı yapabilecek sayıda milletvekili çıkarma ihtimali Türkiye düşmanı Batılı ülkeleri, paralel yapıyı ve onun patronu üst aklı telaşlandırmışa benziyor. O üst akıl, HDP'nin barajı aşması için düğmeye basmış durumda. Belki inanmakta zorlanacaksınız ama paralel yapının üst yönetimi HDP için kolları sıvamış durumda. Normal zamanlarda etnik ve bölgesel siyaset yapan, PKK terör örgütünün Meclis'teki temsilcisi gibi davranan bölücü HDP, seçime yakın söylemlerini ve hedef kitlesini değiştirdi. Mütedeyyin ve muhafazakar Kürtlerden oy alamayan Marksist HDP, bir yandan muhafazakar ve dini söylemler geliştirmeye başladı, bir yandan da Alevi vatandaşlarımızın oylarına göz dikti. Bugüne kadar dağdaki PKK'lı teröristlerden başka kimse ile ilgilenmeyen ve Kandil'le dirsek temasını hiç kaybetmeyen Selahattin Demirtaş seçimlere çeyrek kala Alevilere yaklaşmaya başladı.

Birdenbire onların sorunlarını hatırladı. Kendisi 'Alevi Konferansına' katılmış ve "Zorunlu din dersi bir baskıdır. Kaldırılması lazım" demiş. İnşallah bunu gidip Diyarbakır'da, Şanlıurfa'da ve Van'da da söyler. Ama adam bukalemun gibi. Her yerde kılık ve görüş değiştirebiliyor. Özellikle Almanya derin devletinin Avrupa'da destekliği 'Ali'siz Alevilik'  diye, Alevi yurttaşlarımızı dinsiz-ateist bir toplum gibi sunmaya çalışanlarla işbirliği içinde, Demirtaş. Bence yanlış ata oynuyor. Kanımca Demirtaş, Anadolu Alevisini hiç tanımıyor.  Anadolu Alevisini Hazreti Ali'siz düşünmek sapıklıktır. Ayrıca ister Kürt ister Türk etnik kökenli olsun hiçbir Alevi, PKK bölücü terör örgütünü temsil eden bir siyasi partiye asla oy vermez. Bence Demirtaş, Alevileri hiç tanımamış. Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmeye çalışan ve bu maksatla terör örgütü aracılığı ile memleketimize, askerimize, bayrağımıza ve birliğimize kurşun sıkanlarla işbirliği yapanlar Alevilerden ancak şamar yerler.

Mehmetçiğe kurşun sıkan; şerefsizce Türk bayrağını gönderden indirip yakmaya çalışanlar Alevilerden oy alamazlar. Bundan eminim. Ayrıca Aleviler takiyyeyi yutmazlar, akıllı ve eğitimli insanlardır. HDP'nin onların oyları ile barajı aşıp Meclis'e geldiklerinde neler yapacağını iyi bilirler. Öyle bir günaha ortak olmazlar. Üst akıl; paralel yapı ve Demirtaş, oy için başka kapıya.

MİT TIRLARI İLE CASUSLUK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmanın detayları ortaya çıktıkça Paralel yapının nasıl bir ihanet şebekesi haline dönüştüğünü daha iyi anlıyoruz. Hatırlayın, 1 ve 19 Ocak tarihlerinde Suriye'deki Türkmen kardeşlerimize yardım götüren TIR'ları, malum yapının emrinde olduğu sonradan anlaşılan savcılar jandarma marifeti ile durdurup aramaya, el koymaya, MİT mensuplarını da göz altına almaya kalkmışlardı. Hepimiz çok şaşırmıştık, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin savcısı, kendi ülkesinin gizli servisine kanunları çiğneyerek operasyon yapmaya kalkmıştı. Bu kepazeliğe, bu hainliğe ve cahil cesaretine bir anlam verememiştik.

Meğer sayın savcılar TIR'ları Selam Tevhit olarak bilinen sözde Kudüs Ordusu terör örgütü kapsamında durdurmuşlar. Uydurma gerekçelerle MİT ve İHH'yı ve MİT'e talimat veren o günün Başbakanı Sayın Erdoğan'ı terörle ilişkilendirmeyi amaçlamışlar. Bu üçlü ile en çok uğraşan ve haklarında dünya kamuoyu nezdinde olumsuz haberler yayan tek güç İsrail.

Amaçları gayet açık ve net. Türkiye Cumhuriyeti Devletini batı dünyası ve ABD ile uluslararası kurumlar nezdinden, Suriye'deki radikal terör örgütlerine silah ve mühimmat yardımı yapan, teröre destek veren bir ülke olarak lanse etmek ve bu istikamette bir algı oluşturmak. Bu algı yaygınlaşınca da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı teröre destek verdiği için uluslararası mahkemede yargılatmak.

Oynanan oyunun büyüklüğünü şimdi fark edebiliyoruz. Bilerek veya bilmeyerek bu oyuna alet olan-katılan herkesi vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum. Bu vatan hainliği değil de nedir? Bu dış mihrakların desteği ile yapılmış olan operasyona katılanlara yargı hesap sormaya başladı. Bu operasyona bilerek-farkında olarak katılanlara sonuna kadar hesap sorulsun. Ancak emir-komuta zinciri içinde görevi gereği aldığı emirlere uymak durumunda kalanlar ayıklansın. Bu özen Ergenekon'da, Balyoz'da gösterilmedi ve birçok insan haksızlığa uğradı-mağdur oldu.

HÜSEYİN AYGÜN VEKİL Mİ?

Fenerbahçe futbol takımı kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı kınıyorum. Bu saldırıyı yapan ruh hastaları en kısa sürede yakalansın ve adalete teslim edilsin. Bir Fenerbahçeli olarak iyi tanıdığım hemşerilerimin içinden bu tür psikopatlar çıktığı için üzgünüm.

Türkiye'de her gelişme olduğunda CHP Tunceli Milletvekili olduğu söylenen Hüseyin Aygün eline benzin bidonunu ve çakmağı alıp ortalığı provoke etmeye çalışıyor. Adamın işi gücü yok provoke edecek olay ve zemin arıyor.

Fenerbahçe'nin Trabzon'da uğradığı saldırıyı bile Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilişkilendirecek kadar kafayı yemiş bu zat. Bu ruh hali ile her türlü provokasyon beklenir bundan. Allah Tuncelililere ve CHP'lilere sabır versin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.