Ülkeniz için oy verin

A -
A +
7 Haziran'da bu ülkenin geleceği, bu milletin refahı ve bekası, insanlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, Doğu ve Güneydoğu'da barışın kalıcı hale gelmesi için mutlaka sandık başına gidin ve oyunuzu kullanın. Eğer sandığa gitmezseniz, baskı ve şiddetten korkup sinerseniz, oynanan oyunları fark edemezseniz 8 Haziran sabahı Allah göstermesin bu ülke koalisyona uyanır. Koalisyon ülkemiz için felaket demektir. HDP barajı geçerse böyle bir felaketle karşı karşıya gelme ihtimalimiz az da olsa vardır.

Benim de içinde bulunduğum AK Parti 8 Haziran sabahı tek başına ve 330'un üzerinde vekil sayısı ile iktidara gelirse; şu dört konu öncelikli olacak: Yeni demokratik sivil bir anayasanın yapılması. Hiç vakit kaybetmeden çözüm sürecine kaldığı yerden kararlı bir biçimde devam edilmesi. Paralel yapı ile mücadelenin hızlanarak devam etmesi. Son olarak ekonomik alanda hızlı ve güçlü reformların yapılması. Bu kapsamda mega projelerin hızlandırılması, işsizliğin düşürülmesi, piyasadaki durgunluğun giderilmesi, katma değeri yüksek sanayi mallarının üretimine ağırlık verilmesi sayılabilir.

Ülkemizin daha da gelişmesi ve zenginleşmesi, ülkede yaşayan herkesin bu zenginlikten payını alması için siyasi istikrar şarttır. Siyasi istikrar sürerse güven ortamı oluşur ve ekonomi büyür. Siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirir. Ekonomik istikrarın meyvesi de büyümedir, işsizliğin azalmasıdır, gelirimizin artmasıdır ve faizlerin düşmesidir. Tüm bu nedenlerle 7 Haziran'da hepimiz sandık başına gidelim ve oylarımızı istikrarın sürmesi ve Türkiye'nin büyümesi istikametinde kullanalım.

Allah saklasın, birilerine kızıp sandığa gitmezsek veya birilerinin uçuk kaçık popülist vaatlerine kanarsak, kuzu postuna girmiş çakalların barış- demokrasi-Türkiyelilik aldatmacalarını ciddiye alırsak 8 Haziran'da sandıktan koalisyon çıkma ihmali az da olsa vardır. Bu da ülkemiz için maalesef felaket demektir. Böyle bir sonuç Türkiye'yi tekrar seçime götürür. Siyasi ve ekonomik istikrar bozulur. İstikrarın bozulması ekonomik kriz tehlikesini birlikte getirir. Faizler artar, enflasyon artar. Türk ekonomisi ciddi darbeler alır. Doğrudan yabancı sermaye girişi azalır. 3'üncü havalimanı, Kanal İstanbul, hızlı tren hatları, otoyollar, köprüler, nükleer santraller ve savunma sanayi yatırımları emin olun durma noktasına gelir. Bir AK Parti, bir CHP veya bir MHP iktidarına eyvallah ama koalisyona kesinlikle 'hayır'...

Birkaç gün içerisinde Giresun-Ordu Havaalanı, Konak Tüneli ve Hakkari Havaalanı açıldı. Ankara Akyurt'ta uluslararası fuar merkezinin temeli atıldı. Batıda barış nutukları atıp güvercinler uçuran ve bir kısım medyamızca PR çalışması ile parlatılan PKK'nın siyasi kanadı HDP'liler ve PKK, Yüksekova Havaalanının açılışını, burada devletin milletiyle yaşamaya çalıştığı gururu engellemeye, gölgelemeye çalıştılar. Ama başarılı olamadılar. PKK terör örgütünün tüm engellemelerine rağmen o havaalanı bitirildi ve HDP'nin tüm tahriklerine rağmen dün hizmete açıldı. Hakkari'ye Yüksekova'ya hayırlı uğurlu olsun. Paralel medya, merkez medya, İstanbul'un tuzu kuru liberalleri gelin barışsever-güvercin- demokrat, diye millete sunduğunuz Türkiyeli HDP'nin Hakkari ve Yüksekova'da halka gelen hizmetten nasıl rahatsızlık duyduğunu görün, gösterin. Bukalemun siyasetini gösterin. Açılışa katılmamaları için halkı tehdit eden, kepenkleri kapattıran PKK ve onun siyasi sözcüsü HDP'nin Hakkari Yüksekova'daki yüzünü de millet görsün. Herkes İstanbul, Adana, Muğla ve İzmir'de barıştan, kardeşlikten, Türkiyelilikten bahsedenlerin Yüksekova'da neler yaptığını bilsin...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.