AK Parti yedi düvele karşı

A -
A +

Seçimlere tam bir hafta kaldı. Tarafsızların oranı da son haftaya girerken iyice düştü. Yurt dışında oy kullanan gurbetçilerin oranı bayağı yüksek, inşallah; sanıyorum haftaya pazar günü sandığa gidenlerin oranı da epeyce yüksek olacak. Ancak müthiş bir algı operasyonu yapılıyor.
Neredeyse 7 düvel AK Parti'ye karşı iş birliği yapıyor. Daha dün birbirlerinin izlerine kurşun sıkanlar, 'düşmanımın düşmanı dostumdur' mantığı ile iş birliği yapıyor. CHP, MHP, HDP, BBP ve SP ittifakı gibi legal partilerle PKK-KCK, DHKP-C, Paralel Yapı gibi illegal örgütler; İsrail lobisi, Yahudi iş adamları ve onların gazeteleri, Amerikan Neoconları, Fransız Komünist Partisi, Diaspora Ermenileri ve Alman derin devleti ile İstanbul sermayesinin bazı güçlü temsilcileri, merkez medya ve Paralel medya hepsi bir elden ve bir ağızdan AK Parti'ye vuruyorlar.

CHP'nin kısmen var olduğu yerlerde CHP'ye, Anadolu-Karadeniz-Akdeniz Bölgelerinde MHP'ye, Doğu ve Güneydoğu'da, İzmir-İstanbul-Mersin ve Adana'da HDP'ye oy istiyorlar. Paralel -merkez medyanın gazetelerini- televizyonlarını açın bakın, bunu rahatlıkla görürsünüz. Daha düne kadar HDP'ye, KCK'ya operasyonlar düzenlettiren Paralel yapı, HDP için oy istiyor. CHP ve MHP'ye kaset operasyonları düzenlettiren Paralel Yapı bugün CHP ve MHP için oy istiyor. Onlar için yeter ki, AK Parti kaybetsin, gerisi önemli değil. AK Parti kaybederse milletin de, Türkiye'nin de kaybedeceğini çok iyi biliyorlar ama gözleri dönmüş vaziyette. Fransız Komünist Partisi'nden tutun Ermeni derneklerine, New York Times-The Economist gibi Yahudi sermayeli İngiliz ve Amerikan basını AK Parti'ye karşı bunları destekliyor. 2011 seçimlerinde CHP'ye oy isteyen Economist şimdi de "7 Haziran'da AK Parti'ye karşı HDP'ye destek çağrısı" yapıyor. "HDP'ye oy ver ülke kurtulsun" diye kj yazanlar bu ülkenin en büyük medya grubuna sahipler. Urfalı bir iş adamı arkadaşım anlatıyor. Türkiye'nin en büyük zenginlerinden birinin, bir CHP milletvekili ile birlikte Şanlıurfa'ya geldiğini ve bölgedeki Araplardan CHP'ye oy vermelerinin sağlanmasını talep ettiğini ve bunun için bütçe ayırdığını iddia ediyor.

Araştırıyorum somut bir delile ulaşırsam paylaşacağım. Öte yandan güneyimizdeki iki ülkenin istihbarat servisleri harıl harıl Doğu-Güneydoğu ve Akdeniz Bölgemizde AK Parti aleyhine çalışıyor. Paralel Yapı, kapı kapı gezip 'Bunlar zinayı serbest bıraktı. Bunlar diğer cemaat ve tarikatlara da bize yaptıklarını yapacaklar' dedikodusunu yayıyor. Öte yandan HDP-PKK, Doğu ve Güneydoğu'da özellikle mahalle ve köy muhtarlarına ciddi baskılar yapıyor, ölümle tehdit ediyor. Uymayan-karşı çıkanlara gözdağı veriyor, muhtar-korucu öldürüyor. HÜDA-PAR'lıları öldürdüğü gibi herkese gözdağı veriyor.

Kısacası dışarıdaki Türkiye ve Türk milleti düşmanları, içerideki AK Parti ve Erdoğan düşmanları ile kol kola girmiş ve 8 Haziran'da sandıktan bir koalisyon çıkarmanın peşindeler. Türkiye düşmanlarının yaptıklarını anlayabiliyorum ama içeride kendi çıkarlarını ülkenin çıkarlarından daha önemli ve öncelikli görüp bunlarla iş birliği yapan güya yerli aktörleri anlayamıyorum. CHP-MHP ve HDP rahat olsunlar. Arkalarında Amerikan Neoconları, İsrail lobileri, Yahudi basını, İstanbul sermayesi-Paralel Yapı, Merkez medya ve Paralel medya var. Yani dayıları bayağı güçlü. Para desteği-basın medya desteği, pr desteği, algı operasyonları desteği sınırsız. Ama unuttukları tek şey var, arkalarında millet yok. Hepsi birden milleti kandırmaya çalışıyor. At izi-it izine karışmış vaziyette. AK Parti tek başına bu 7 düvelle mücadele ediyor. Arkasında milletin desteği-dünya Müslümanlarının ve mazlumlarının duası var. Millet bu 7 benzemez 'çete'nin kurduğu tuzakları 7 Haziran'da sandıkta bozacak. İnşallah hepsine ve arkalarındaki ağababalarına sıkı bir tokat çakacak.

Onların para babaları, medya patronları, hükümetler kurup hükümetler deviren güçlü lobileri, terör örgütleri-Paralel yapıları var. Bizim de yanımızda millet var, Rabbim ve millet bize yeter.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.