Galatasaray’ı sizin istifanız kurtarır!..

A -
A +

Ne hakemler, ne onlara ve de Federasyonun Disiplin ve Tahkim Kurullarına “Galatasaray’a karşı bu kadar pervasız kararlar verme” yolunu açanlar, ne Yıldırım Demirörenler, ne Ali Dürüstler, ne “hakem kararları konusunda dün öyle, bugün böyle tavır alıp, hakem koruyuculuğuna soyunup” hem de açık açık Federasyon’u tehdit ederek “Kulüpler Birliği” adlı “hiç bir zaman birlik olamamışlar kuruluşunu” kullananlar, değil birkaç maçlık bir süreçte, koca bir sezon ellerinden geleni artlarına koymasalardı bile, Galatasaray’ı bu duruma düşüremezlerdi.
İftihar edin Mustafa Cengiz / Abdürrahim Albayrak ikilisi, Galatasaray’ı bu duruma siz düşürdünüz; onlara bugünlerin fırsatını siz verdiniz!..
Hem “içeride”, hem “dışarıda”, sizin kulüp yöneticiliği “en hafif tabiri kullanıyorum” beceriksizliğinizin sonucudur; bugünkü tablo!..
Dışarda “taaa Porto yenilgisiyle başlayan ve çarşamba gecesi Moskova’da devam eden” Şampiyonlar Ligi biçareliği, sizin eserinizdir!..
Gruptan çıkamamakla kaybedilen en az 20 milyon avro sizin eserinizdir!.. (Kaç santrfor, stoper parası?..)
İçeride “Hocalarından başlayıp, onca oyuncusunun ve de kendinizin ceza üstüne ceza almasıyla devam eden” acı tablo da sizin eserinizdir!..
Eğer “bu takıma bir santrfor, bir golcü takviyesi yapsa idiniz”, inanıyorum ki, “ne yapılırsa yapılsın” Galatasaray futbol takımı ve dolayısı ile siz başta Galatasaray Yönetim Kurulu ve nihayet Galatasaray Kulübü bu hâle düşmez, düşürülemezdi!..
Zira, “bir santrfor” bu takımı ve bu takımın hedef rotasına gidişinin başarı / başarısızlık grafiğini “bütünüyle değiştirir”; hocalar başta, futbolcular, sizler, taraftarlar strese girmez, o kötü ve çirkin olaylar olmaz, kimse de bu takımı, bu kulübü bu duruma düşürecek adımları atmaya cesaret edemezdi!..
“Sadece bir golcü” bunu sağlayabilir miydi; evet sağlardı; işte bir Gomis, geçen yıl Galatasaray’ı nasıl değiştirmişti; bu yıl Kasımpaşa’nın santrforu gibi bir santrfor Mustafa Denizli Hoca’ya ve takımına “hangi hedefi” işaret ettirebiliyor, görmüyor musunuz? Bir sorun, öğrenin bakalım Kasımpaşa “leblebi gibi gol atan” o golcüyü kaça mal etmiş, nasıl almış?..
Bakınız, “beceremediniz” ve beceremeyeceğiniz de çok açık. Tez elden koltuklarınızı “becereceklere terk ediniz”; Galatasaray’ın “Federasyon’un istifasından, üç hakemin hakemlikten tardından” çok daha önce ve çok daha fazla “sizden kurtulmaya ihtiyacı vardır!..”
Şaşıyorum, “hedef saptırarak, ceza üstüne ceza yiyerek” bu hazin ve çok acı tablodan sıyrılacağınızı, kulübü ve takımı kurtaracağınızı mı zannediyorsunuz? Bu kulübü, hızla uçuruma doğru sürüklediğinizin farkında değil misiniz?
Hele ki, Ali Dürüst’ün “tam bir melodram senaryosunun başrolüne soyunarak Federasyondan önce istifa edip sonra dönmesi” ve de hemen ardından “iki hakemin süresiz dinlenmeye alınması” en saf ve aptal insanlara bile “neleri düşündürecektir”, ortada değil mi? Hâlâ anlamıyor musunuz koca Galatasaray Kulübü’nü ne hâle düşürdüğünüzü?   
Ey Galatasaray’ın eski başkanları, ey duayenleri, ey Galatasaraylılar, “Titreyip kendinize dönün” ve “Galatasaray’ı bu yönetimden kurtarma” operasyonunu başlatın, evet ve tabii “gerçekten” Galatasaraylı iseniz!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.