Burak Başkan, Şenher'i oku ve anla!..

A -
A +

"Galatasaray iyi transferler yapıyor ama bu futbolcular maalesef belli bir zaman sonra çöp oluyor. Fakat sarı kırmızılı kulüpten ayrılıp başka takımlara gittikleri zaman yine yıldızlaşıyorlar. Bunun sebebi ne bilemiyorum, çözemiyorum da..."

Bu satırlar, Osman Şenher "Emre Kılınç da bitiyor" başlıklı dünkü yazısından alındı.

Ve başlıyor "örnekler vermeye" sevgili  Şenher:

"… Önceki akşam çöp yapıp gönderilen Falcao, attığı golle Barcelona gibi bir devi yıktı."

"… Emre Akbaba... Sakatlıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı Galatasaray'da. Sezon başında Alanyaspor'a kiralandı. Şimdi bakıyorum bilhassa Fenerbahçe maçında onu dikkatle takip ettim, takımının en önemli yıldızı olmuş."

"…  Yunus Akgün'ü de izleyin Adana Demirspor'da neler yapıyor?"

"… Dönüp tekrar Galatasaray'a baktığımızda Emre Kılınç'a çok üzülüyorum. Bu çocuk sol çizgide oynuyor. Sivas'ta iken Fenerbahçe maçında Kadıköy'de inanın tek başına takımını galibiyete götürmüştü. Trabzonspor-Galatasaray maçında ise sarı kırmızılı forma ile iki gol attı. O günden beri sahada yok. Ayrıca asıl başarılı olduğu yerde bir tek karşılaşmaya çıkmadı."

Ve… Geleceğe dönük "müthiş" bir tespiti ile noktayı koyuyor; "Hoca’nın kenardan oyuna aldığı ilk tercihi Babel oluyor. Ben de kendi kendime soruyorum. Galatasaray'ın geleceği 34 yaşındaki Babel mi, yoksa millî takıma kadar yükselen Emre mi? Mutlaka o da devre arasında gönderilir, gittiği takımın da yıldızı olur."

Ey Fatih Hoca'm, okudun mu Osman Şenher kardeşimin yazısını?..

Hepimiz biliriz, "O" öylesine sevecendir ki, "karıncayı bile incitmemeye dikkat eder"; hele hele "Seni incitmeyi" hiç ama hiç.

İşte bu yüzden, yazısında "Bunların sebebini bilemiyorum. Çözemiyorum" diyor!..

Hâlbuki yazıyı her okuyan "sebebi ve sorumluyu" anlıyor; Fatih Terim Hoca'mız…

Ey Galatasaray'ın Başkanı Burak Elmas kardeşim, "Osman Şenher gerçeği" ortada, Süper Lig'in 11'inci haftasındayız; "Fatih Terim gerçeğini" de anlayıp, Galatasaray futbolu ve futbol takımı üzerinde "başkanlık sorumluluğun gereği olan ilgi ve yetkilerini' kullanmaya" başla. Yoksa yarın geç olacak!..

VE GAZİANTEP MAÇI…

Yukarıdaki satırları, Osman Şenher'in  29 Ekim Cuma günkü yazısını okuduktan hemen sonra, 30 Ekim cumartesi günkü "Uluçmarket" yazım için yazmıştım.

Ne var ki, "Atletizm Federasyonu Genel Kurulu için yazmam gereken bir önemli konu gelince", bu yazı, Uluçmarket'teki yerini "Pazartesi günü cevabı verilmesi gereken soru!.." yazısına bırakmıştı.

Pazar günü "Galatasaray-Gaziantep FK maçını" seyrettim. Bir galibiyet alındı ama ya oynanan futbol?.. 

Skorda etkili olan hangi takımdı;  "kazanan" Galatasaray mı, yoksa "kaybeden" Gaziantep mi?..

Ben de, "30 Ekim'deki Uluçmarket için yazdığım yazıyı" işte bugün "noktasına, virgülüne dokunmadan" okuyucularıma sunuyorum. "Başlığını bile" değiştirmeden…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.