Kafasında lig bitmiş!

A -
A +

Trabzonspor şu yabancılara bu paraları dökmeseydi; şu anda puan cetvelinde daha da mı aşağılarda olacaktı?
Bu takımda yabancıların yerine Özerler, Yusuf Erdoğanlar, Zekiler, Yumlular, Olcanlar, Aytaçlar devam etseydi; Trabzonspor küme mi düşecekti?
Yabancılar hiç katkı vermiyor!
Yerliler dersen; düşüşte değil, tam dip yapmışlar. G.Birliği karşısında kanat organizasyonu, farklı bir kurgu, özel bir taktik, basit bir serbest vuruş çalışması... Hiçbir şey göremedik!
Geçen haftaki Göztepe maçıyla bu maç arasında gündüzle gece kadar fark vardı.
Trabzonsporlu oyuncular, anlaşılan bu seri beraberliklerle 2017-18 futbol sezonunu kafalarında bitirmişler.
Rıza Hocam şu anlaşıldı ki; Burak olmayınca sadece hücum hattı değil, takımın enerjisi de düşüyor. Kanatlar, G.Birliği’ni hiç tedirgin etmedi. Hücum hattı yoktu...
Ankara ekibi kaleci Onur ile daha fazla karşıya karşıya kaldı. Önemli fırsatlar yakaladılar. Rıza Hoca, takım üzerinde belki bazı rötuşlar yapacak; radikal kararlar almalı. Ama önce penaltı atacak oyuncuyu belirlemeli. Sosa’nın hatta Kucka’nın olduğu yerde Uğur’a penaltı attırmak ciddi bir riskti. Ve 2 puan da bağıra bağıra gitti.

ÜÇ HAKEM NOTU
1) Maçın hakemi Alper Ulusoy, 54 gündür ligde maç yönetmiyordu. Sakatlığı vardı. MHK’nın G.Birliği-Trabzon maçıyla başlatması doğru bir tayin olmamış.
2) Maçın 2 nolu yardımcı hakemi Hakan Yemişken de son 11 günde 4 maça çıktı. Acaba MHK, yardımcı hakemi bu kadar yorduğunun farkında mı? Sanmıyorum!
3) N’Doye’a yapılan hareket; net penaltı. G.Birliği stoperi, sağ eliyle rakibinin sağ bileğini gereksiz yere tutup çekiyor.

MAÇIN ADAMI: Yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.