Bu maçlar kaybedilmez!

A -
A +

Evinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanya'ya kaybedersen; zirve yarışında kalamazsın!

Trabzonspor önemli bir avantaj kaybetti! F.Bahçe, G.Saray, Alanya gibi takımlara karşı çok etkisiz kalıyorlar.
Oyuncu kalitesindeki fark; oyundaki açığı kapatamıyor! Bordo mavili ekibi, zirveden bu kadar uzakta bırakan da galiba bu oldu!
Alanyaspor, ciddi sayılabilecek bir rotasyonla maça başladı.
Kalede Serkan, hep sağda alıştığımız Efecan sol kanattaydı. (Kadzior çıkana kadar.)
İlk yarıda topla daha fazla oynayan takım Alanyaspor'du.
Salih ve Ceyhun; eski takım arkadaşları Bakasetas'a hareket alanı bırakmıyorlardı.
Salih, bununla yetinmiyor; artık Bakasetas yerini de doldurmaya çalışan bir oyuncu. Çok etkili bir şutu direğe takıldı.
İlk yarıda Alanyaspor'da aksayan taraf şuydu; sadece skor üretemiyorlardı. Rakip kaleye kadar gelmelerinde hiç problem yoktu. Bunu da ikinci yarıda çözdüler.
* * *
Abdullah Avcı, belki de Alanya'nın topla fazla oynamasını istedi. Djaniny'nin eksikliği çok hissedildi, şöyle ki; Alanya savunması yorulmadı. Stoperlere fazla iş düşmedi. Orta sahaya kadar gelen, sağa sola deplase olan bir Afobe göremedik.
Ekuban çok dağınıktı, Nwakaeme ve Afobe kaleye hiç yaklaşamadılar. Serkan kendisini parçalıyor, Marlon bir şey üretmiyordu.
Kâğıt üzerinde Bakasetas maçta dengeyi, "Alanya'dan alır Trabzon'a çevirir" diye bekleyenler yanıldı.
Eski takım arkadaşları galiba Yunan oyuncunun zaaflarını biliyorlardı ve onu etkisiz kolay hâle getirdiler. Hareket alanı bırakmadılar.
* * *
Suat Arslanboğa'nın penaltı kararı doğruydu. Nwakaeme'nin, şutu Berkan'ın eline çarptı. Berkan'ın kolu doğal konumunda değildi. Risk alarak geliyor ve vücudunu genişletiyor. Burada artık, topun sekmesinin hiçbir önemi yok.

MAÇIN ADAMI: Davidson

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.