Trabzon’un mazereti var!

A -
A +

16 gün içinde (13-29 Ağustos) üç lig, iki Roma maçı olmak üzere 5 karşılaşma kolay değil! Nem, sıcak hava ve seyahatler...
Bu sezon biraz kadro derinliği yakalanmış olsa da Trabzonspor yaşlı bir takım!
Sakat oyuncu sayısının fazla olması, Abdullah Avcı’ya rotasyon şansı bırakmamıştı.
Djaniny savunmaya kadar geliyor! Sahanın her yerinde rakibini yıpratan oyuncu. Bu Bakasetas’a, Hamsik’e, hatta Nwakaeme’ye hareket alanı açıyordu. Ancak Ömür çok etkisiz kaldı. Nitekim Abdullah Hoca da 60’ta oyundan aldı.
Yine dün bütün yükü çeken Berat oldu!
İkinci yarıda Yusuf Sarı maça ve takımına tempo kazandırdı. Sipois de yorulanlar için takviye oldu.

Giresun lige çok yabancı!
Süper Lig’e ısınmak, yer edinebilmek öyle kolay olmuyor! Hele de ilk üç haftada G.Saray ve Trabzonspor ile iç sahada oynayacak olursan...
Giresunspor, bu ligi çok yabancıladı.
Bunu niçin söylüyorum; dün gece Trabzon karşısında henüz 7. dakikada yedikleri golü gördükten sonra. Nwakaeme’ye o kafayı iki alt ligde bile vurdurmazlar. Kimse kusura bakmasın; transferlerde de hep “isme” bakılmış! Kilometresi ve garantisi dolmuş oyuncular tercih edilmiş.

Hakem iyi bir maç çıkardı
Ali Şansalan sezona çok iyi girdi. Dün hakemlik duruşu tam puan aldı.
Hamsik temas bile yokken kendini yere bıraktı. Hakem devam ettirince, Abdullah Avcı bu pozisyona aşırı tepki gösterdi. Sarı kart gördü. Sanıyorum, TV’den izleyince pişman olacaktır.
Oyuncu bazen sadece hakemi, seyirciyi kandırmıyor; hocasını da yanıltabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.