Kadınlar...

A -
A +
Kadın var adamı adam ederKadın var adama dünyayı haram eder...Kadın var adama bildirmez tasaKadın var adama göstermez ne para ne kasa...Kadın var adama çene kapattırırKadın var adamın yolunu sapıttırırKadın var adamın ömrüne ömür katarKadın var adamı diyardan diyara atar...Kadın var adamı pazarda satarKadın var adamı gönderir akşama kadar yatar...Kadın var adamı suya götürür susuz getirirKadın var adamı suyolunda yitirir...Kadın var adamı yılan gibi sokarKadın var adama mis gibi kokar...Velhasıl kadınlar çeşit çeşit bu dünyadaErkekler kadınlar için hâlâ rüyada... (..."Ozan Hayali"den)Öğrendim ki;
"-Bazen 'seni seviyorum' diyerek, nefret edenden daha çok zarar veriyoruz..."
Ana Kumanda
(...FOX TV – Evlen Benimle)ESRA EROL: Sen eşini kıskanır mısın?...EVLENECEK ADAM: Her Türk erkeği sevdiğini kıskanır, bu hayvanlarda da böyle...KRAMPON
SEZON içindeki transfer haberleri, sezon bittikten sonrakilerden az olan Beşiktaş'a balık yağı önerildi......ÖMER Üründül, dış transferde sessiz kalan Trabzonspor'u yorumladı, "Trabzon'un  deplasman fobisi var..."...MURAT Bardakçı ''Tarih yazmak istiyoruz'' diyen Şenol Güneş'e sert çıktı ''Herkes kendi işini yapsın''...
Aşk...
Biz aşk karakteri ile doğarız.Aşk ruhumuz yetkinleştikçe gelişir ve bizi güzel görünen şeye sürükler.Bundan sonra artık bizim bu âlemde sevmekten başka bir şey için var olduğumuzdan kim kuşkulanır?...Aşkın konusu güzelliktir ve insan evrenin en güzel nesnesi olduğu için dışarıda aradığı bu güzelliğin örneğini kendi içinde bulması gerekir.Bu itibarla insan ancak kendisine benzeyeni ve olabildiği kadar kendisine yaklaşanı sever.Sevmeye başlayınca eskisinden bambaşka bir insan olduğumuzu anlarız. (...Pascal)
Nostalji...
Ülkelerin birinde her türlü ulusal gelişime engel olan, önlerine gelen her teklife "Hayır" diyen bir muhalefet varmış...Günlerden bir gün ilgili partinin ilgisiz milletvekilleri uçakla parti genel kongresine giderken topyekûn kaçırılıvermiş...Kaçıranlar hükümetten oldukça yüklü bir fidye istemişler...Ödenmemesi hâlinde her saat başında milletvekillerinden birini serbest bırakmakla tehdit etmişler!..
Kapak konusu!
ERTUĞRUL KÜRKÇÜ:"-Zor zamanda Türkiye Yunanistan'ın yanında olmalı..."...TEDAŞ:"-Sn. Ertuğrul Kürkçü Yunanistan'ın borcundan önce elektrik faturalarını ödeyin..."xxxZAMAN:"-Mehmet Baransu ve eşi Kenya'da su kuyusu açtı..."...İSLAMOĞLU:"-Baransu'nun Afrika'da açtığı kuyu, Türkiye'de kazdığı kuyuları kapatır mı?..."
Bizim pano
Bu da Cemal'in tarihe geçen ramazan bombası...."Tuvalet var mı" diyen müşterinin lafını, "Tavla var mı" diye anlayan Cemal'in verdiği cevap,"-Abla siz oturun ben getireceğim..."
Temel bir gün...
Temel'le Dursun sohbet ediyormuş..."Offf" demiş Dursun, "23 yaşında, mankenlik yapan, beş kuruşsuz bir sevgilim var... Diğer yanda 63 yaşında inanılmaz serveti olan   yaşlı bir dul var... Geleceğimi hangisiyle kuracağıma karar veremiyorum..."Temel "Saçmalama" demiş, "Bu şartlarda bir saniye bile tereddüt etmezdim doğrusu. Ömründe bir daha 23 yaşında bir güzelin ilgisini çekebilir misin sanki?... O yaşlı yarasayı boşver ve o güzel kıza koş..."Dursun "Haklısın" demiş, "İşte arkadaşlık bu. Akıl dolu desteğine ne kadar teşekkür etsem az..."Temel "Önemli değil" demiş;"-Bana şu yaşlı dul kadının telefonunu verir misin?..."
gündemin kırıntıları
Çin'i protesto için yanlışlıkla Uygur Türkleri'ni dövmüşler...Kola satın alıp yere döken grubun aynısıdır!...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.