DAHA YAPACAK ÇOK İŞ VAR!

A -
A +
Eğer, özel televizyonlar olmasaydı, görüntülü  taşınabilir telefon sistemi olmasaydı bugün bu katil darbe hayata geçmiş olabilirdi.
Özel televizyonlar ve 3 G'ler, 4,5 G'ler olsa, fakat  devletin başında askerin güdümünde etliye-sütlüye karışmayan sembolik bir Cumhurbaşkanı bulunsaydı şimdi sevinen taraf, halk değil, darbeciler olmuş olurdu.
Ancak özel tv'ler, sosyal medya, güçlü bir Cumhurbaşkanı olsa buna mukabil Hükümet koalisyon olsaydı veya Cumhurbaşkanıyla tezada düşmüş bir Başbakan işbaşında bulunsaydı bugün yine darbeciler kazanmış olabilirdi.
Bir gerçek daha var. TSK içerden ağır ihanete uğrayıp eli-kolu bağlanmışken böylesine kudretli bir emniyet teşkilatımız bulunmasaydı bugün memleket kara günlerdeydi.
Bu zaferin baş kahramanlarından biri Türk Polisidir. Onlardan bir yiğit evladımız, gasp edilmiş tanklardaki Paralelci Terörist sözde askerlere karşı Boğaziçi Köprüsü'nde İstanbul Emniyet Müdürünü korurken şehit düştü. Biz, daha evvel Boğaziçi Köprüsü'ne "Abdülhamid Han Köprüsü" adı verilmesini teklif etmiştik. Eğer; o isim verilmeyecekse "Şehit Polisler Köprüsü" diyelim.
Dile gelmeyen daha başka hakikatler de var. Bütün bunlar olsa fakat adliye, ihanetin emrinde bulunsaydı Savcı ve Hakimler, dakika sektirmeden tutuklama yapmayacak, bugün Türkiye kan ağlayacak, sizler de herhâlde bu sütunu okuyamayacaktınız.
Demek ki Türkiye'nin teknolojik devrimi, çağdaş iletişim ve ulaşım imkânlarını yakalaması vazgeçilmez bir ihtiyaçmış; güçlü bir reisicumhurun varlığı ihtiyaçmış; Cumhurbaşkanıyla ahenk içinde çalışan cesur bir Başbakan ihtiyaçmış, milletine,  değerlerimize devlete bağlı bir büyük ordu ihtiyaçmış, milleti için ölümü göze alan kudretli bir Emniyet Teşkilatı ihtiyaçmış, her ne pahasına olursa olsun adaletin tecelli etmesi için çalışan gözüpek Savcı ve Hakimlerin işbaşında bulunması  ihtiyaçmış...
Kalemini-kelamını eğmeyen-bükmeyen, namuslu fikir adamları ihtiyaçmış.
Öyleyse temizliğe devam, çalışmaya devam. Meydanları Türk Bayraklarıyla gelincik bahçesine çeviren bu soylu millet, her şeyin en iyisine layıktır.
"Bir musibet, bin nasihatten evladır."
Bu musibetten alınacak dersler, alınmalıdır.
             *
Yarınki yazımız:
MİLLETİMİZ, ÜST AKLI MAĞLUP ETTİ!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.