KUZGUNLAR VE KAHRAMANLAR!

A -
A +
Terör örgütleri, önceki akşam Van Emniyet Merkezi yakınında, dün sabah  Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçlar patlattılar. Dün öğlende ise Bitlis'te askerî araca saldırı yapıldı. Her üçünde de sivil, asker, polis şehidlerimiz ve ağır yaralı ve yaralılarımız var...
15/16 Temmuz darbe teşebbüsü günlerinde ismi malûm terör örgütleri, herhangi bir eylem yapmadılar. Darbe görevini üstlenmiş asker kılıklı teröristler, meşgul edilmeyerek işleri kolaylaştırılmak istenmişti. Darbe teşebbüsünün hezimetle bittiğinin anlaşılması üzerine bölücü örgüt, karargâh olarak kullandığı dağdan bir açıklama yaptı. Bundan böyle saldırıları, şehirlere taşıyacaklarını ve polis merkezlerine sabotajlar düzenleyeceklerini açıklıyorlardı. Vaki saldırılar, bunun neticesidir. Yazının başındaki  ifademiz dikkat çekmiş olmalı. "Terör örgütü" değil, "terör örgütleri" dedik. Türkiye'nin varlığını, birliğini ve dirliğini hedef almış  bir çok istihbarat  servisi ve bir çok örgüt, birlikte hareket etmekteler. Darbe, muvaffak olsaydı bugün yaşanan ihanetler, o zaman görülmeyecek, çıkmış iç harple, vatan bölünmüş ve emperyalistler tarafından işgal edilmiş olacaktı. Bu yapılamayınca aynı neticeyi elde etmek için daha uzun da olsa şimdiki yola girdiler. Bu bahsettiğimiz, mes'elenin niyet tarafıdır. O niyeti gerçekleştirmek için seçilmiş bir de zaman ve mekân tarafı var:
FETÖ/PDY örgüt mensuplarının temizlenmesinden dolayı aldanan terör örgütleri, "gün, bugündür!" diyerek fırsatı kaçırmama peşindeler. Halbuki hem devlet, bir boşluk doğmasın diye bütün tedbirleri alıyor ve almakta ve hem de bu milletin kendisi 15 Temmuz gecesinde isbat ettiği gibi Ahmetciktir, Mehmetciktir. Bu vasfa haiz milletin, darbe teşebbüsünü çok kısa zamanda tepelediğini görmekten âciz terör örgütleri, var olduğunu sandıkları fırsattan istifadeyle polis ve askerî noktalara sabotajlar, bombalı saldırılar, intihar patlatmaları düzenlemekteler. Kimsenin şüphesi olmasın ki onlar, saldırdıkça, emniyetimiz de ordumuz da daha bir bilenecek, daha bir güçlenecek ve daha bir gürleşecektir.
Bir de mekân unsuru var:
Saldırıları güneydoğu bölgesinden giderek batıya doğru yayma peşindeler. Polisten intikam almak, Türkiye'nin yolunu kesmek, ölmeyip ayakta oldukları mesajını vermek istiyorlar. Terörün bugüne kadar giremediği huzur şehri, koçyiğitler yatağı Elazığ'da  kanlı saldırılar yapmalarının anlamı, diledikleri zaman, diledikleri yerde, diledikleri eylemi gerçekleştirebilecekleri algısını uyandırmak içindir.
15 Temmuz hezimeti, şer odaklarını hüsrana uğratmıştır. Yeniden büyümüş, gelişmiş ve  dünyada yeniden söz sahibi olmuş bir Türkiye'yi hazmedemiyorlar. Bu yüzden terörün her çeşidini kullanmaktalar. Devlet kurumları temizlendikçe, terör taraftarları tutuklandıkça çılgına dönmekteler. Güç yetirebildikleri her yerde zarar vermeye çalışacaklardır.  
Buna mukabil Hükümet, çalışıyor ve devleti çalıştırıyor. Terörün insan, militan, finans ve medya kaynakları üzerine gidilmekte. Daha gidilecektir. Bugün sürpriz şekilde Büyükelçi yazışmaları ortaya çıkmaktadır. Bu herhâlde hesapsız kalmayacaktır. Devlet, şer odaklarıyla dişe-diş mücadele ederken millete düşen "7 Ağustos Yenikapı Ruhu"nu korumaktır. 15/16 Temmuz şahlanışı, 7 Ağustos 2016'da Yenikapı'da Millî Ruh'a dönüştü. Bu ruhun bize kazandırması gereken hakikat şudur:
-Karşı karşıya olduğumuz büyük saldırı, bir parti, iktidar şahıs mes'elesi değildir.
Bu saldırıda Türkiye Cumhuriyeti Devleti hedef alınmıştır. 2023 Büyük Türkiyesinin, 10. Büyük Güç Olmanın, Kanal İstanbul'un, 26 Ağustos 2071'in yolu kesilmek istenmektedir. Bu, ayaktakımının kullanıldığı son Haçlı taarruzudur...
Bilinmeli ki, inanmalı ki:
Düşmanın merhametiyle yaşanmaz!
Bundan dolayı ümitsizlik yok, yılmak yok, yorulmak yok, taviz yok!
Kim ne yaparsa yapsın, birlik bozulmayacak, Ezan susmayacak, Bayrak düşmeyecek, Vatan bölünmeyecek, Devlet-i Ebed Müddet, kıyamete dek yaşayacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.