TARİFSİZ VAHŞET

A -
A +
-Bir kadının ırzına geçmek vahşettir!
-Evli bir kadınının ırzına geçmek katmerli vahşettir!
-Evli bir kadının kocasının gözleri önünde ırzına geçmek tarifsiz vahşettir!..
Bu vahşetlerin hepsi Doğu Guta’da işlenmektedir.
O kadınlardan biri sesini duyurabildi. Anlattıklarını televizyonlar verdi. Esad adlı zalimin askerleri, kocasının gözleri önünde defalarca kendisine tecavüz etmişler. Bir kadının da bir kocanın da başına bundan daha büyük hangi felaket gelebilir?
Şam’ın mücavir sahası Doğu Guta, insanlığın öldüğü yerdir.
Bütün herkes, mağdure ve hamile bu kadını dinledi. Peki dünyayı idare edenler, dünya kadınları ne yaptı? Türk kadınları ne yaptılar? Ortada gözle görülür, zalimi caydırıcı bir şey yok!
Kim bilir daha kaç kadın ağzı salyalı tasmasız mütecavizlerin aşağılık fiillerine maruz kaldılar, kalıyorlar.
Velev ki birçok değil, bir kadın böyle bir berbat muameleyi yaşamış olsa bile Beşar Esad’la O’nun insan olmanın her türlü vasfından sıyrılmış haydutlarının hesap vermesi, yargılanması gerekmez mi?
Bu suçta Suriye rejimi ve Beşar Esad yalnız değil. Esad’ı kayıtsız şartsız destekleyen Rusya devlet başkanı Vladimir Putin ortaktır. “Suriye’de ateşkes olsun ama Doğu Guta hariç” diyen İran’ın Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ortaktır. Aklını fikrini Filistin celladı İsrail’e destek olmaya ve sadık uşakları komünist PKK/PYD’yi devleştirmeye vermiş Amerikan başkanı Donald Trump ortaktır. Çerden-çöpten bir ateşkes kararı alıp bunu tatbik ettirmekte acze düşen BMGK üyeleri ortaktır...
Bu kadıncağızın haberini dinlediğimden beri unutamıyorum. Üzüntümün haddi, hesabı yok. Bu coğrafya bu hâle mi düşecekti?
İnsanlık suçlusu Esad, bütün bunlara rağmen Doğu Guta’da kadın, çocuk ve sivillerin tahliyesine izin vermiyor. Tam tersine üstlerine aralıksız ateş yağdırmaya devam etmekte.
Kocasının gözleri önünde tecavüze uğrama talihsizliği yaşayan kadınların aidiyeti ne olursa olsun bu bir vahşettir, sadizmdir, terördür.
Ne var ki Türkiye medyası dâhil dünya medyası bir Oscar ödül törenine verdiği haber değerini kanlı gözyaşları dökenlere göstermiyor!
İnancım o ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her tarafa el koyacak büyük güce erişmedikçe; dünya, Türklerin zalimleri yine kanlarında boğduğuna şahit olmadıkça yeryüzüne adalet de huzur da gelmeyecektir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.