Daha dur, daha dur…

A -
A +

Aykut Kocaman’ın “kendine gelişi” ve takımın yediği birlik yemekleri, iki haftadır kazanılan 3 puanlar, zamanın Fenerbahçe lehine işlediğini gösteriyor.

Deplasmanı, rakip stoperleri dikkate alarak, bir maç önce 3 gol atmış bir adamı kenarda oturtmak hocalıktır. Antalyaspor ataklarının genellikle sağ kanattan Maicon üzerinden geldiğini bilip, hücum oyuncusu Aatıf’ı neredeyse ikinci bir sol bek gibi o bölgede kullanmak da…
Celustka (28), Diego (31),  Chico (30) ve Sakıb’tan (26) oluşan 115 yaşındaki Antalyaspor defansını sürekli yer değiştirmeler ve çabuk paslaşmalarla bozan Janssen & Giuliano ikilisi çok sayıda gol pozisyonu üretti.
Eh, çalışan kazanıyor. İlk yarının hâkimi olan Fenerbahçe, devre biterken ödülüne de kavuştu. Vincent Janssen gücüyle, tekniğiyle, hareketliliğiyle, her pozisyonda şut atabilme yeteneğiyle maçın öne çıkan ismi olarak, Giuliano’ya attırdığı goldeki sezgisi ve oyun görüşü performansını taçlandırdı.
Fenerbahçe’nin ikinci yarıda, ilk yarıdaki kendinden emin futbolu bırakarak skorun üstüne yatma çabası şaşırtıcıydı. Aykut Hoca’nın canla başla oynayan Aatıf’ı çıkarıp Soldado’yu sahaya sürmesi de… Ama İspanyol oyuncunun sahaya çıkar çıkmaz sakatlanması ve Valbuena’nın mecburen oyuna girmesi Fenerbahçe’yi maceradan kurtardı. 
 Bu ligin en “ne yaptığı belli olmaz” takımı Antalyaspor’un Eto’o ve Nasri’ye bağımlı oyunu sonuç vermedi. Fenerbahçe’nin göbekteki ikilisi Mehmet Topal ve Josef’in başarılı direnişi, zaman zaman onlardan seken Antalya ataklarının Neustadter & Skrtel ikilisine takılması, Volkan’a neredeyse hiç iş bırakmadı. 
Özetlersek… Aykut Kocaman’ın “kendine gelişi” ve takımın yediği birlik yemekleri, iki haftadır kazanılan 3 puanlar, zamanın Fenerbahçe lehine işlediğini gösteriyor.

MAÇIN ADAMI: Vincent Janssen

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.