Golü kim atsın?

A -
A +

¥ Galatasaray’ın bilmem kaç milyon taraftarı arasında bir anket yapılsaydı maç öncesi, “Göztepe’ye golü kim atsın?” diye; cevap ezici üstünlükle Henry Onyekuru çıkardı. Yani, Cimbomlunun gönlüne göre oldu.
¥ İki beki Mariano ve Nagatomo’nun neredeyse maç boyu orta sahanın ilerisinde oynadığı Galatasaray’ın skorunun bu kadar kısır kalması iki sebebe bağlanabilir. Göztepe’nin iyi alan kapatması ve Eren…
¥ Fatih Terim mi öyle istedi bilmiyorum ama Galatasaray’ın en ucundaki Eren Derdiyok, ilk yarıda çok fazla gerilere gelerek boşa efor sarf etti. Golden uzak kalınca ikinci yarıya çıkamadı.
¥ Suç ve ceza nedir bilemem ama Galatasaray deyince insanın gözü Gomis’i arıyor. Umarım artık barış sağlanır ve geçen yılki goller ve sevinçler geri gelir. Keza Rodrigues de yokluğu ayan beyan belli olan bir başka isim.
¥ Ve yılın -geç keşfedilmiş- transfer yıldızı Emre Akbaba sahne aldı. Hemen her topla buluşmasında aksiyon, heyecan, teknik ve alkış vardı. Belli ki bu takımın değişmezlerinden biri olacak.
¥ Japonların Sony ve Toyota’dan sonraki en önemli markası Nagatomo ile Fatih Terim’in yeniden futbola kazandırdığı Donk kusursuza yakın oynadı. Herkes topun kıymetini Nagatomo kadar bilse… Bir tane yanlış pas atmaz mı insan?
¥ Futboldaki vefasızlık tedavi kabul edecek gibi değil. Galatasaray’da dört yıl tek döken, sakatlıklar yaşayan, goller atan, şampiyonluğa katkı yapan Yasin Öztekin ağır bir suçlu gibi maç boyu yuhalandı.
¥ Türk Telekom Stadında yenilmezlik rekoruna koşan Galatasaray, alternatifi artan kadrosuyla çıktığı zirvede kalıcı olacak gibi görünüyor.
¥ Üç mevkiinde üç önemli adamı eksik olan Göztepe bundan fazlasını yapamazdı.

MAÇIN ADAMI: Nagatomo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.