Aga bu ne?

A -
A +

¥ Kâğıt üstünde sıradan, hatta sıkıcı bir maç; Beşiktaş-Antalyaspor… Kitap oku, dizi izle, bayramda gidemediğin akrabaları ziyaret et maçı…
¥ Yaşanan ise, yılın en ilginç ve unutulmaz maçlarından biri... Düşünsene, yıllardır şampiyonluklar kaçırsa da “en az gol yiyen” takım unvanını kimselere kaptırmayan Beşiktaş, 10 dakikada bir gol yiyor!
¥ Ve işin ilginci, Beşiktaş’ın kalesine ilk kez geçen milli futbolcu Semih Yuvakuran’ın 20 yaşındaki üçüz çocuklarından Alperen ile Berkay’ın kardeşi Utku’nun bu gollerde hiçbir hatası yok!
¥ Avusturya - Erzurum- İstanbul güzergâhı Şenol Hoca’yı da yormuş olmalı; takımın temel taşlarını kurcalayarak çıkmıştı maça… “Sağ bek” Adriano Beşiktaş’ı ve Gökhan Gönül’ü nasıl etkilemişti mesela? Onu bilemem ama bildiğim, 1-3 yenik içeri giden bu takımı devre arasında yine Şenol Hoca toparlayabilirdi. Ama dedim ya, o da “jet-lag” olmuştu!
¥ Beşiktaş taraftarı Oğuzhan’la uğraşırken Hakan Özmert sahne aldı; dikine dikine Utku’nun kalesine giderek attı, attırdı. Doukara’nın kaydettiği goldeki yeni ofsayt yorumu siyah-beyazlı taraftarları çıldırttı. Oysa yapacak bir şey yoktu.
¥ Gerilim filminde Negredo ve Pepe’nin kafa golleri, Medel ve “baba” Caner’in direnci Beşiktaş’ı ayakta tutmaya çalıştı ama telaş ve panik futbolu puana yetmedi.
¥ Antalyaspor’un tecrübeli eldiveni Ruud Boffin kurtardığı 6 gollük şutla ve kritik anlarda oyunu soğutmasıyla maça damga vurdu.
¥ İki minik soru; Cenk Tosunların, Mario Gomezlerin mevkiini dolduracak adam mıdır Cyle Larin?
Ve Atiba’ya ne oldu?

MAÇIN ADAMI: Ruud Boffin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.