Gol uyduda kayboldu

A -
A +

¥ Michael Frey’i bir saat oyunda tuttuktan sonra Yassine Benzia’yı hatırlamak… Ya da Diego Reyes'e 65 dakika sabretmek… Bu mudur hocalık?
¥ Maç, -beklendiği gibi- Başakşehir’in paslaşmalarıyla sürdü gitti ilk yarı boyunca… Say ki, sürekli halı sahada oynayan mahalle arkadaşları, karşılarına çıkmış bir toplama takımla maç yapıyor!
¥ Tuhaf şey… Slimani ile Elif’in birlikte kaçırdıkları bir Fenerbahçe pozisyonu ile Mossoro’nun bomboş durumda dışarı attığı Başakşehir fırsatı dışında çok net gol pozisyonu olmamasına rağmen keyifli bir maç oldu.
¥ İlk yarıda nispeten rölanti oyunun sonrasında ikinci devrede “Maç bitiyor, puanlar gidiyor” korkusuyla iki taraf da biraz daha gole oynadı; bunda Başakşehir başarılı oldu.
¥ Oldu da, tertemiz bir gol uyduda kayboldu! Visca’nın ortasında Elia topu ağlara göndermekte zorlanmadı. Yardımcı hakem ofsayt dedi. Ali Palabıyık mecburen VAR’a gitti. “VAR arıza yaptı” dendi, şu oldu, bu oldu, gol gitti.
¥ Elbette bu pozisyon daha çok tartışılacak. Bendeniz maç anında gördüğümü yazıyorum. Top Visca’ya atıldığında bir santim, iki santim ofsayt çıkaracaklar belki... Benim gördüğüm iki Fenerli birden bozuyordu ofsaytı…
¥ Neyse… Bu tartışma bir yana, Fenerbahçe’nin bir maçtan daha hüsranla ayrıldığı gerçeğini VAR da değiştiremez.
¥ Ama bendeniz maçtan çok, öncesinde Başkan Ali Koç’un “Volkan özür dilerse affedebiliriz” sözüne takıldım. Özürlük nasıl bir suç işlemişti Fenerbahçe kaptanı?
¥ Ve… Fenerbahçe taraftarının Frey ve Reyes başta olmak üzere, birçok futbolcuyu şiddetle protesto etmeleri ipin koptuğunu gösteriyordu ve ne yazık ki artık dikiş tutması zordu.

MAÇIN ADAMI: Caicara

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.