Eriyor...

A -
A +

l Tamam arkadaşım, Beşiktaş’ın eksikleri var. Ama dün akşam sahaya çıkan hangi Beşiktaşlı için ne işi var bu takımda denebilir?
l Belki Roco diyeceksin, belki Love… Belki de mecburen ayarları ile oynanmış defans… Ama “büyük bir takım” için bunlar ruhsuzluğa mazeret mi?
l Ama biz bu sezon bu Beşiktaş’ın tam kadro deplasman hüsranlarını da gördük. Vodafone Park’tan çıkınca bir şeyler oluyor Kartal’a… Dün hasbelkader bulunan penaltı dışında hangi pozisyonu var?
l Öylesine söylemiyorum; alıcı gözüyle baktım, Vagner Love’un çaprazdan bir şutundan başka bir şey bulamadım.
l Oğuzhan’ı sırf penaltı harcayıcı olarak eleştirmiyorum, oynadığı futbola bakıyorum, bir orta saha oyuncusu bu kadar vurdumduymaz, bu kadar pas özürlü, bu kadar top kaybedici olabilir mi? Resmen baş aşağı gidiyor!
l Göztepe deyip geçme; Beto, Titi, Wallace, Gassama, Halil, Castro, Yasin, Jerome… Hepsi “sağlam” adamlar… Kalitelerini hırsla bütünleştirince kazanmaları “kaçınılmaz” oldu.
l Beto’yu yeterince tanıyor muyuz mesela? Portekiz Milli Takımının kalesini defalarca korumuş olan 36 yaşındaki tecrübeli eldiven, tam bir penaltı canavarı olduğunu yine gösterdi.
l Bendenize bu maçı tek cümle ile özetle deseler, havası kaçmış bir takım ile kapasitesini hırs ve istekle ambalajlamış bir ekibin randevusundan hak eden taraf yüz akıyla çıktı, derim.
l Rakip kaleye şut atamamış bir Beşiktaş ve iki şık kafa golünün yanı sıra kaleciden ve direkten dönen akınları ile Göztepe mücadelesi başka nasıl izah edilebilir ki?
l “Ne alakası var?” diyeceksiniz ama yine de yazayım. Bir kulübün eski futbolcularından Süper Ligde çok teknik direktör olması avantaj mı dezavantaj mı? Fenerbahçe maçı hariç, Beşiktaş’ın geride kalan son 3 deplasmanına bakalım mesela… Beşiktaşlı Bayram Bektaş’a 3 puan, Beşiktaşlı Rıza Çalımbay’a 2 puan, Beşiktaşlı Samet Aybaba’ya 2 puan kaptırdı siyah-beyazlılar…

MAÇIN ADAMI: Castro

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.