Galibiyetten öte...

A -
A +

Haftalardır sürünen Galatasaray başını kaldırdı, şampiyonluk yarışını kontrol etti ve depara kalktı...

l Sanki şöyle bir laf vardı; “Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur. İkinci defa aldanırsanız, bilin ki suç sizindir.”
l Bu sözle bire bir örtüşen iki gol yedi Galatasaray, Douglas - Robinho şirketinden… İki Sivaslının iki işbirliği iki defa mağlup etti Galatasaray defansını Türk Telekom’da…
l Galatasaray’ın birinci golünde penaltı olmadığını söylesem başka bir takımlı olmakla suçlanacağım. Oysa hiçbir takımı tutmak nasip olmadı ve bu penaltı doğru değil.
l O pozisyonda Uğur Çiftçi’nin topa vuran ayağı yere inerken Belhanda’nın ayağına basıyor. Ama hakem penaltı ve sarı kart diyor.
l Ve böylece gidişat tersine dönüyor; 6 maçtır yenilmeyen Sivasspor bozguna doğru yelken açarken, 4 maçtır galibiyet hasreti çeken Galatasaray farka koşuyor.
l Maçın skorunu tümüyle bu pozisyona bağlamıyorum elbette, ama maçta bir “kırılma anı” seçilecekse, işte bu dakikadır diyorum.
l Galatasaray gol buldukça eski coşkulu futboluna döndü, 4’ü yakaladıktan sonra, haftalardır süren başarısızlık ve şanssızlık geri gelir korkusuyla son yarım saati kapalı oynadı, golü kontratağa bıraktı.
l Galatasaray bu maçta sadece 3 puanı değil, Belhanda’yı, Eren’i, Onyekuru’yu da yeniden kazandı.
l Bu galibiyet Fatih Terim’e yazılıyor mu, bilmiyorum. Eğer öyle ise 200. galibiyet hayırlı olsun hoca.
l Ve Sivasspor’un yenilmesi bir gerçeği değiştirmedi. Robson de Souza, yani bilinen adıyla Robinho, büyük futbolcu!

MAÇIN ADAMI: Onyekuru

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.