İsim isim bozuk resim

A -
A +

Mehmet Ekici, Soldado ve Hasan Ali’yi al kenara, geriye kalan futbolcuların sıradan performansı katlanılır gibi değil.

l Eryaman Stadının kapısından içeri giren 21 Fenerbahçeli oyuncudan Mehmet Ekici, Soldado ve Hasan Ali’yi çıkar, gerisi Papazın Çayırında eğlencesine top oynuyor!
l  Harun… Yanıltıcı taraf şu; Şenol Güneş’in çalıştırdığı Bursaspor’un Harun’u ile “normal Harun” arasında dağlar var… Çünkü Şenol Güneş’in çalıştırdığı her takımın kalecisi milli oluyor! (Nihat, Süleyman, Tolga, Onur, Harun vs.)
l  Size abartı gelebilir; 30. dakikaydı, Tolgay’ı gördüm, aa kimin yerine girdi diye sağı solu araştırmaya başladım. Meğer maçın başından itibaren sahadaymış.
l  Victor Moses… Tamam, orta sahada bir çırpınması var ama gol bölgesinin en beceriksiz adamıydı dün… Buna rağmen bir saat oyunda kaldı.
l  Dirar kadro dışı kalmayı hak etmiş aslında… Takım mağlup, lüzumsuz fauller, topuk pasları ile top kaybetmeler… Sorumsuzluk paçasından akıyor.
l  Bu maçın genelinde de diğer maçlarda olan oldu aslında; Mehmet Ekici’nin isabetli frikikleri, Soldado’nun çabası ve Hasan Ali’nin yırtınması ancak 1 puan kurtarabildi.
l  Hücum presle rakibinin dengesini bozmaya çalışan ve bunda da fazlaca başarılı olan Ankaragücü’nde, 20 yaşında bir kaleci tek başına takım oldu dün… Sayabildiğim kadarıyla dört net gol çıkardı.
l  Fenerbahçe ile aynı renk ve aynı puana sahip Başkent ekibinin kaptanı Sedat Ağçay tam 39 yaşında… Sedat profesyonel futbola başladığında kalecisi Altay henüz doğmamıştı.
l  Golü atan Boyd, ciğerden oynayan Pazdan, teknik gösteri yapan Canteros, ligin en iyi hücumcu sol beklerinden Pinto ve diğerleri… Bu sezon çamura batmış Fenerbahçe’nin lekelerinden biri olan “dış saha fakiri” görüntüsünün sürmesine sebep oldular.
l  Olayların çıktığı ve Mehmet Ekici’nin derbiden mahrum kaldığı dakikalar için Ankaragücü oyuncularının haksızlık yaptığını da kaydetmeliyim. Sakatlık sebebiyle yerden yatan adam rakibiniz olabilir ama düşmanınız değil! Yine de Ekici tecrübesindeki bir futbolcunun sakin kalabilmesi lazımdı, derbi öncesi...

MAÇIN ADAMI: Altay Bayındır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.