Akşam yemeği zehir oldu…

A -
A +

Hayvan belgesellerindeki “çita - antilop” maçıydı; Fenerbahçe “akşam yemeğine”, Kasımpaşa ise “hayatına” oynuyordu.

Sol ayağı bol bir kadro ile çıktı Fenerbahçe, “gelecek sezonun seçmelerine.” Fuat Çapa’nın ayağa kaldırdığı Kasımpaşa ile gündüz maçındaydı uzun aradan sonra sarı-lacivertliler.
Hayvan belgesellerindeki “çita - antilop” maçıydı; Fenerbahçe “akşam yemeğine”, Kasımpaşa ise “hayatına” oynuyordu.
Fenerbahçe ilk yarıda iyi değil, diriydi. “Yardımcısı” Ferdi getirdi, Muriç kaleciye teslim etti. Garry getirdi, Ozan direğe nişanladı.
İkinci devrede “Fener durdu, Paşa vurdu.” Ev sahibinin on numarası, beyni, “akil adamı” Hajradinovic eski formunda değildi ama za-manlaması harika bir pas attı Thiam’a; o da Gustavo’yu yatırıp ağları buldu.
Bu golden sonra maçın bitimine yarım saat kalmıştı. Fuat Çapa harika iki değişiklikle Quaresma’nın yerine savunma güvenliği için Pavelka’yı, gününde olmayan Hajradinovic’in yerine de Fenerbahçe’nin gol için yüklenirken arkada bırakacağı boşluklar için süratli Yusuf’u aldı. (Nitekim Yusuf’un getirdiği bir pozisyonda Fırat Aydınus penaltıyı çaldı, VAR’dan döndü. Aynı Yusuf harika bir gol attı.)
Trabzon maçında Deniz Türüç’ü niye çıkardığını bilmediğini söyleyen Tahir Karapınar, bu kez Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki iki üretken adamı Ozan Tufan ile Garry Rodrigues’i kenara aldı.
Karapınar Hoca bu oyuncu değiştirme işinde o kadar uzmanlaşmıştı ki, bitime yarım saat kala yediği golün telafisi için millî forvet Mevlüt Erdinç’i 85. dakikada oyuna aldı!
Yusuf’un getirip Hasan Ali’nin elinden seken topa penaltı diyen Fırat Aydınus, kaleci Ramazan’ın büyük hatasında Mevlüt Erdinç’in kafasından ağlara giden topa da (Zajc’ın elle oynamasını süzemeyip) gol dedi. Ama her iki elle oynama da VAR’dan döndü.
Vedat Muriç’teki düşüşü siz de görüyor musunuz? “Gözü dışarıda” olduğu için aklı da dışarılarda olabilir mi?

MAÇIN ADAMI: Oussama Haddadi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.