Baskın var!

A -
A +

¥  Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü koltuğunun devre mülk sahipleri Ersun Yanal ve Vitor Pereira’nın randevusuna misafir Antalyaspor atak başladı.
¥ Altay’ın kurtardığı net pozisyondan sonra Fenerbahçe yüklendi. Bence golü de buldu. Sürekli riske girerek macera arayan Boffin’i Gustavo cezalandırdı ama Ali Koç’a basın toplantısı daveti çıkaracak bir kararla Tisserand’ın faul yaptığına karar verdi Halil Umut Meler.
¥ Golsüz ve pozisyonsuz ilk yarının ardından heyecan fırtınası başladı ikinci devrede... Samatta’ya Boffin, Kim’e Güray izin vermedi.
¥ Fenerbahçe’de sahada olması gerekenler son 25 dakikada oyuna girdi ve maçı aldı; Mesut, Valencia ve Zajc... Birilerinin Pereira’ya “gençlik aşkını” frenlemesi gerektiğini söylemesi lazım. Muhammed Avrupa maçında gol atıp taraftarın sevgilisi olmuş olabilir ama bence son yarım saat oyuncusu şimdilik...
¥ İki oyuncudan bahsetmek gerekir. Birincisi Güney Koreli Kim... Evet, belki üç kişiyi çalımlayıp ileri çıkmadı, belki nefis ara topları atmadı ama günümüz futbolunun istediği şeyi yaptı, görevini!
¥ Aslında Fenerbahçe’nin defans üçlüsü maçın da en iyileriydi; Szalai, Tisserand ve Kim... Antalya’da ise büyük tecrübe Naldo... Tek başına direndi denebilir.
¥ Bir de çaptan düşmüşler vardı iki takımda... Sosa, Nuri Şahin, Güray ve bir nolu yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu...

MAÇIN ADAMI: Atilla Szalai

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.