Yaralı bir Kartal hep korkutucudur

A -
A +

> Önder Karaveli Hocam, lütfen kusura bakmayın, isminizi unutmamak için not alarak başladım maça… Beşiktaşlıların bile aşina olmadığı bir teknik adamla çıkmıştı takım sahaya…

> Maçın ilk devresine hiç beklenmedik bir isim, Serdar Saatçı damga vurdu. Önce, hakemin Kayserispor aleyhine verdiği korner kararına itiraz edip “Benden çıktı” dedi. Hakem Şansalan hepimizin adına elini sıkarak tebrik etti.

> Sonrasında, 38. dakikada Onur’un sağdan ortasına Kayseri’nin “tehlike saçan adamı” Thiam kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek Beşiktaş’ın “makûs talihinin” şimdilik devam ettiğini gösterdi.

> Ama ilk yarı biterken, son dakikada, bir kere daha sahneye çıktı Beşiktaş’ın genç oyuncusu Serdar. Sağdan arka direğe doğru şahane bir orta kesti; Larin kafayı yere çarptırarak Lung’u yanılttı ve takımını soyunma odasına “ayakta” götürdü.

> Nitekim büyük bir hırs ve iştahla sahaya döndü Beşiktaş. İlk yarıdaki yavaş futbol gitmiş, oyunu tamamen Kayseri ceza sahası civarına yığmış bir futbol gelmişti.

> Tamam, Hikmet Karaman’ın kademeli savunmasını aşamıyorlardı, Kayseri’nin ani karşı atağa çıkış planı bir kere daha tutmuştu Thiam’la. Larin’in kaptırdığı topla beş kişi çıkmış ve atağı golle bitirmişlerdi.

> Ama dediğim gibi, taraftarın protestoya başladığı Larin ile artık ikinci yarılarda yorulan Atiba dışarı alınmış, hızlı oyuna katkı yapmaları için Oğuzhan ve Güven sahaya sürülmüştü.

> Önder Karaveli’nin bu dokunuşu önce beraberlik golünü sonra da beş maç sonra galibiyeti getirmişti. Batshuayi attığı iki golle geceye damga vurmuştu. Güven’in golü pastanın kreması olmuştu.

MAÇIN ADAMI: Michy Batshuayi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.