Serdar Dursun Koç gitsin

A -
A +

> İlginç bir kadro dizilişi ile çıktı İsmail Kartal. Ozan Tufan sağ bek, Çağtay sol bek, forvet arkasında Arda… İki genç Arda ile Çağtay görevlerini fazlasıyla yaparken, Ozan Tufan taraftarın ıslıklarıyla gittiği soyunma odasından çıkamadı.

> Bir futbolcu İngiltere’ ye gider de çaptan düşer mi? Düşüyormuş. Alanya, Watford dolaşıp Fenerbahçe’ye kaptan olarak dönen Ozan, epeyce gerilemiş.

> Gençlere paragraf açmak lazım tabii… Özellikle “yeni Emre Belözoğlu” Arda Güler, müthiş bir tekniğe sahip. Fenerbahçe “arkasında durursa” Türk futbolu ve Millî Takımımız önemli bir yetenek kazanacak gibi.

> Çağtay ilk kez çıktığı bu dev arenada doğal olarak biraz heyecanlıydı. Bir iki küçük hata yaptı. Ona rağmen sahadaki birçok isimden iyiydi.

> Hayatı rekabet olarak yaşayanlar hariç, muhtemelen benim gibi hemen herkes “Fenerbahçe gol atacaksa bu gençlerden biri atsın” istemiştir.

> İkinci yarının başından itibaren bir yirmi dakika Hatayspor oynadı, Fenerbahçe izledi. Bu bölümlerinde kaleci Altay öne çıktı, takımını maçta tuttu.,

> Ama bu maç Arda’ya yazılacaktı; olmayacak bir top kazandı, ortayı yaptı, Crespo yerde, penaltı. Taraftarın “Arda Arda” diye bağırdığı bir ortamda Serdar Dursun’unki büyük cesaretti; kaçırsaydı faturası ağır olacaktı, kaçırmadı.

> Maçın başından itibaren uçurumun kenarında çalım denemeleri yapan Hatayspor’da bu riskli gösteriye Faslı kaleci Munir de katılınca Serdar Dursun’a bir penaltı daha hediye etti.

> Adama Traore ve özellikle Mame Diouf’un yokluğunda mermisiz tabanca gibiydi Hatayspor…

MAÇIN ADAMI: Arda Güler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.