Yabancıların Müslümanlara yaptığı işkenceler!..

A -
A +
Hakikat Kitabevi’nin yayınladığı “İngiliz Casusunun İtirafları” isimli kitapta, İslam düşmanlarının birkaç asırdan beri İslam beldelerinde yaptıkları tahribat gayet geniş olarak anlatılmaktadır.
 
Günümüzü anlamak için geçmişi iyi bilmek gerekir -15-
Gaziantep’in sâbık Defter-i Hâkânî Memuru Eyüb Sabri Efendi’nin 1978’de İstanbul’da neşredilen (Esaret Hatıraları) kitabında diyor ki:
"Yirmi binden fazla Müslüman esirin 1919’da, Mısır’ın Abbasiye Hastanesi’nde gözleri oyulmuş, kolları, ayakları kesilmiştir. Esirleri anadan doğma soyarak İngiliz binbaşının önünden geçirirlerdi. Esirler arasından Hoca Abdullah Efendi, hiç olmazsa edep yerlerimizi mendil ile örtmeye izin verin, diyerek çok yalvardı. İzin vermediler. Alay ettiler. Yafa Belediye Reisi Ömer Baytar Efendi, Akka Mebusu ve Dördüncü Ordu Müfettişi Esad Şâkir Efendi, birçok âlim ve şerîfler ile Nablus idâre meclisi azasından Seyfeddîn Efendi de aramızda idi. Geçmiş asırlardaki vahşetler ve Engizisyon zulümleri, İngilizlerden çektiğimiz işkenceler yanında hiç kalır..."
İngiliz askerleri, Birinci Dünya Harbinde esir aldıkları Osmanlı askerlerini Mısır’da Seydibeşir Kuveysna Osmanlı Harp Esirleri Kampına götürmüş ve Mehmetçikleri mikrop kırma bahanesiyle, süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokmuşlardır. Ancak suya normalin üzerinde Krizol (göztaşı maddesi) katarak birçoğunun kör olmasına sebep olmuşlardır. Bu vahşet 25 Mayıs 1921 tarihinde TBMM’de görüşülmüş, milletvekilleri Faik ve Şeref Beyler bu durumun faillerinin cezalandırılmasını talep etmişlerdir...
Sırpların Bosna’da yaptıkları katliamlar sırasında Türkiye gazetesinde şöyle bir haber vardı: 
"Bosna’da yaradan ve açlıktan yüzlerce Müslüman ölüyor. Açlıktan ağlayan, bayılan yavruların feryatlarını duymamak için ana babalar sokaklara kaçıyor. İslam memleketlerinden gelen gıda maddelerine Sırplar el koyuyor. İngilizlerin idaresindeki Birleşmiş Milletler askerleri, Sırplara casusluk yapıyor..."
Bosna’da yapılan katliam 1988’de Kosova’da başlatılmış; Miloseviç önderliğindeki Sırplara, İngilizler tarafından (Korkmayın! Arkanızda biz varız) denilerek, destek verilmiştir. Yapılan katliamlar esnasında bölgede bulunan  Avrupalı  turistlerin, Müslümanların vücutlarından kan fışkırırken, şeref kadehleri(!) kaldırdıklarına dünya şahit olmuştur...
Hakikat Kitabevi’nin yayınladığı "İngiliz Casusunun İtirafları" isimli kitapta, İslam düşmanlarının üç yüz seneden beri İslam beldelerinde yaptıkları tahribat  geniş olarak anlatılmaktadır.
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.