Yeter!

A -
A +

Taraftar kırgın, maça gelmiyor. Taraftar yanında yoksa hangi yıldızı alırsan al, sonuç hep hüsran olur.

Fenerbahçe şampiyonluk yolundaki rakiplerinin kazandığı haftada evinde çok önemli iki puan bıraktı ve yarışta önemli bir yara aldı. Pazar günü, güzel bir havada oynanan karşılaşmada tribünde sadece 19 bin seyircinin olması Fenerbahçe için son derece üzüntü vericiydi. Yine de maça iyi başlayan Advocaat’ın takımı golü bulmasına rağmen farkı artırmayı başaramayınca puan kaybı da kaçınılmaz oldu.

Fenerbahçeli taraftarların beklenti içerisinde olduğu isimlerin performansı acı verici. Alper Potuk ve Volkan Şen taraftarların sevdiği, takımı taşıması beklenen yerli oyuncular ama performansları yetersiz. Milli maçta stoper, Fenerbahçe’de ön libero oynayan ve yorgunluk nedir bilmeyen Mehmet Topal orta sahayı tek başına ayakta tutmaya çalışıyor ama kendisine ayak uydurabilen yok. Ben sahada olsam 33 yaşındaki Van Persie’nin presini gördükten sonra Fenerbahçeli oyuncuların aksine silkelenir bu çabaya ortak olurdum.

Yıldızları taraftar iter

Fenerbahçe ligin henüz yedinci haftasında sahasında yedi puan bıraktı bile. Tribünler bomboş, taraftarlar kırgın. Takıma katılan yıldızları iten taraftardır. Taraftar yanında yoksa istediğin kadar yıldız al sonuç hep hüsran olur. Fenerbahçe son yıllarda futbolcularını ve teknik adamlarını değiştirdi ama artık daha radikal bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Kulübün en başarısız günlerinde bile tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar dün Kadıköy’ü boş bıraktıysa işin başındaki kişi de artık bizler gibi “Yeter” demeli. Aziz Yıldırım artık yönetim tarzıyla kulübe zarar verdiğini kabul edip bayrağı bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilecek Sadettin Saran gibi genç ve vizyoner yöneticilerin önünü açmalı. Fenerbahçe yaşanacak bu kan değişiminin ardından silkelenecek ve eski günlerine en kısa sürede geri dönecektir.

Maçın adamı: Mehmet Topal. Orta sahada tek başına savaştı. 2-3 kişilik mücadele etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.