Hoş geldin Sow

A -
A +

''Umarım dün attığı muhteşem golle kendine gelmiştir ve gelecek maçlarda da bildiğimiz Sow’u izleriz''

Fenerbahçe Kadıköy’de Manchester United’ı sadece yenmedi hem de ezdi. Öncelikle Sow’a hoş geldin demek istiyorum. Önceki haftalarda kendisini eleştirmiştim. Umarım dün attığı golle kendine gelmiştir ve önümüzdeki haftalarda da o bildiğimiz Sow’u izleriz. Genel olarak maça baktığımızda Fenerbahçe rakibine hiç pozisyon vermedi, çok iyi kontra ataklara çıktı, daha farklı galip gelebilirdi. 
Advocaat iyi bir kurguyla sahaya çıkarmış takımı. Rakibin üzerine geleceğini tahmin ettiği için çabuk ve güçlü oyuncularla karşıladı önce Manchester United’ın ataklarını. Maça harika bir golle de başlayınca daha da moral kazandı futbolcular ve dakikalar geçtikçe galibiyete inandılar. 
Dün en çok hoşuma giden ise Fenerbahçe’nin pas yaparak rakibini alt etmesiydi. Milli Takım’da da bizim en büyük sıkıntımız pas konusundaki beceriksizliğimizdir. Ama dün Fenerbahçe bu konuda çok başarılıydı. Taraftarın da görmek istediği budur zaten. Dün en beğendiğim isim Lens oldu. Topla çok etkiliydi ve rakibi sürekli bunalttı. Bence Lens, Fenerbahçe’nin en özellikli oyuncusu. Volkan Şen de dün rakiple, hakemle, taraftarla uğraşmayı bırakınca ne kadar başarılı olduğunu görmüştür herhalde. 
Manchester United ise ligdeki gibi çok kötü. Mourinho ile futbolcular arasında bir uyumsuzluk var ve bu sahaya çok net yansıyor. Rooney’nin bireysel özelliğiyle attığı gol ise Manchester United adına dün gece yaşanan tek olumlu şeydi. Dünya yıldızlarına bakıyorsunuz Kadıköy’de yoktular. Umarım 5-0’lık Karabük maçıyla başlayan, Manchester United’la devam eden galibiyetler önümüzdeki haftalara da yansır. O özlediğimiz güçlü Fenerbahçe’yi her maçta görmek istiyoruz.

MAÇIN ADAMI

Lens

Maç boyunca rakibi bunalttı ve futbolunu harika bir 
golle süsledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.