Potansiyeline erişiyor

A -
A +

''Dirk Advocaat’ın haftalar ilerledikçe hem elindeki kadroyu daha iyi kullandığına hem de ligi ve rakipleri daha iyi tanıdığına şahit oluyoruz...''

Fenerbahçe, Manchester United galibiyetinin dopingiyle oynadığı karşılaşmada Akhisar’ı 3-1’lik skorla mağlup etti ve önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde lige daha sıkı tutunmayı başardı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Dirk Advocaat’ın haftalar ilerledikçe hem elindeki kadroyu daha iyi kullandığına hem de ligi ve rakipleri daha iyi tanıdığına şahit oluyoruz. Hollandalı çalıştırıcı 90 dakika boyunca takımını çok iyi idare ederken, yerinde oyuncu değişiklikleriyle 11’de başlamayan oyuncularını da her an göreve hazır bir şekilde formda tutmayı başarıyor.
Vitor Pereira, Van Persie’yi izlerken geçen sezon yaptıkları nedeniyle suçluluk duyuyor mudur gerçekten çok merak ediyorum. Fenerbahçe koca bir sene boyunca dünya yıldızı golcüsünden neredeyse hiç faydalanamadı ama Van Persie hâlâ yüzde yüz hazır olmamasına rağmen her hafta gollerini sıralıyor. O böyle oynadığı sürece Fenerbahçe şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaktır.
Aatif’ın bulduğu forma şansını iyi kullanması hem onun hem de takım adına çok sevindirici. Alper fizik olarak daha iyi duruma gelmeli. Volkan Şen hakemle ve rakiple oynamayı bırakıp futbola konsantre olunca ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu her geçen hafta ispatlamaya devam ediyor. Lige kötü başlayan Fenerbahçe her geçen hafta potansiyeline daha çok yaklaşıyor. 
Derbide Mehmet Topal’ın cezalı olması takım için önemli bir eksik ama Kadıköy’de Manchester United maçında olduğu gibi taraftarıyla bütünleşecek Fenerbahçe, Galatasaray’ı mağlup etmesi halinde hem taraftarıyla hem de futbolcusuyla yeniden şampiyonluk havasına girecektir. 

MAÇIN ADAMI

Jermain Lens 

Stili Okocha’yı andırıyor. Güçlü ve güvenli futboluyla arkadaşlarını rahatlatıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.