45 dakikalık resital

A -
A +

''Barcelona bile Benfica önünde 3-0 geri düşse bocalardı. Beşiktaş inanılmaza imza attı''

 

Beşiktaş erken gelen gollerin neden olduğu moral bozukluğuna rağmen ikinci yarıdaki muhteşem futboluyla skoru 3-3’e getirmeyi başardı ve hem çok önemli 1 puan kazandı hem de gruptan çıkma yolundaki en önemli rakiplerinden birinin fazladan 2 puan almasını engelledi. Şenol Güneş’in maça Gökhan İnler’in olmadığı nispeten kırılgan bir orta saha kurgusuyla başlaması Portekiz temsilcisinin daha rahat oynamasını sağlarken, defans ile hücum hattı arasındaki mesafeyi 30 metrede tutarak kompakt bir futbol sergileyen Benfica ilk yarıda seken bütün topları topladı ve henüz ilk 45’te bulduğu gollerle Vodafone Arena’da soğuk duşa neden oldu.
İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleriyle yeniden maça ortak olmayı başaran Beşiktaş’ın bu denli tecrübeli bir takıma karşı üç farklı geriye düşmüşken puan alması çok zordu ama siyah-beyazlı futbolcular inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek 45 dakikalık bir gösteri sundu. 
Dün yenen üç erken golü Barcelona bile yese büyük bir moral bozukluğu yaşardı ama Beşiktaş ikinci yarıda taraftarının da desteğiyle ayağa kalkmayı başardı ve Vodafone Arena’daki yenilmeme serisini devam ettirdi, hem de Kiev deplasmanı öncesinde gruptan çıkma adına büyük bir avantaj yakaladı. Siyah-beyazlıların dün geceki unutulmaz performansı hiç şüphesiz lige de olumlu bir şekilde yansıyacaktır ve sezon başından beri süregelen bu yenilmeme serisi Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesi büyük bir öz güven oluşturacaktır. Şenol Güneş’in takımı bu performansın devam etmesi halinde geçen yıl kazandıkları kupanın bu yıl da en büyük favorisi konumunda.

MAÇIN ADAMI

Querasma

Portekizli yıldız ülkesinin takımına karşı yaşanan geri dönüşte başroldeydi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.