Stoch oynamalı

A -
A +

''Forma şansı bulduğu her maçta etkili olan Stoch’un neden düzenli ilk 11’de olmadığını çok merak ediyorum''

İlk 45 dakikada Galatasaray derbisinin rehavetiyle sahada yer alan Fenerbahçe, Zorya’yı ikinci yarıda oyuna giren Miroslav Stoch’un etkili performansıyla 2-0 mağlup etti ve gruptan çıkma yolunda dev bir adım attı. Fenerbahçe orta sahasında sezon başından bu yana şans bulan Alper ve Volkan ikilisinin oyun içindeki etkisini toplasak maçın kilidini açan Slovak futbolcunun sağladığı katkıyı sağlayamadığını söyleyebiliriz. Sezon başından bu yana forma şansı bulduğu her maçta etkili bir görüntü sergileyen Stoch’un neden düzenli bir şekilde 11’de yer almadığını gerçekten çok merak ediyorum. Advocaat’ın da performansını övdüğü Stoch’un bir türlü takıma girememesinin nedeni yönetim veya başkanın Hollandalı teknik adama telkinleri olabilir. 
Sarı-lacivertli takımda Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike’nin durumu da son derece düşündürücü. Formayı Van Persie’ye kaptıran Emenike’nin küskün tavırları koca bir 45 dakikanın çöpe atılmasına neden oldu. Volkan Şen ve Alper Potuk her zaman oldukları gibi yine çok isteklilerdi ancak artık bu istek ve arzularının skor tabelasına da yansıması gerekiyor çünkü bu halleriyle bal yapmayan arı görüntüsünün ötesine geçemiyorlar. Salih ise Fenerbahçe taraftarının kendisine gösterdiği sevgi ve ilgiye cevap verebilmek için saha içine daha çok konsantre olmalı ve daha çok mücadele etmeli. 
Advocaat her geçen gün takımını daha iyi tanıyan çok zeki bir teknik adam. Bu maçtan da gereken dersleri çıkartıp önümüzdeki haftalarda Stoch’un da içinde olduğu bir plan hazırlayacağına inanıyorum çünkü onun oyun tarzı son haftaların formda ismi Van Persie’nin performansının da daha da artmasını sağlayacak ve Fenerbahçe’nin zirve yürüyüşüne büyük bir katkıda bulunacak. 

MAÇIN ADAMI

Stoch 

Oyun tarzı Fenerbahçe’ye yakışıyor, kilidi açan isimdi…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.