Görüntü var ses yok

A -
A +

"Kadıköy’den mutlu ayrılan takım namağlup gelip namağlup ayrılan Beşiktaş’tı."

Haftalardır sezonun futbol kalitesi anlamında zirvesi olacak yorumlarıyla beklediğimiz Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi beklentilerin çok uzağında bir futbola sahne oldu ve 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Maç öncesinde bol gol ve keyifli bir 90 dakika bekleyen futbolseverler büyük bir hayal kırıklığına uğrarken, Kadıköy’den mutlu ayrılan takım namağlup gelip namağlup ayrılan Beşiktaş’tı. Fenerbahçe’de son haftalarda alınan bol gollü galibiyetlerin gizli kahramanlarından Aatif’ın ilk 45 dakikadaki etkisiz futbolu sarı-lacivertli takımın maça istediği başlangıcı yapmasını engellerken, ikinci yarının başında Faslı oyuncunun yerine oyuna dahil olan Volkan Şen’in performansı da maçı Fenerbahçe’ye kazandıracak etkinlikten çok uzaktı. 
Geriden takip edecek
Van Persie, Sow, Quaresma ve Cenk gibi oyuncuların bireysel anlamda iyi günlerinde olamamaları maçın duran toplar dışında neredeyse pozisyonsuz tamamlanmasının temel sebebiydi. Fenerbahçe bu maçı kazanmayı başarabilseydi şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu göstermiş olacaktı. Sarı-lacivertli takım kaybedilen çok önemli iki puan nedeniyle sezonun geri kalanında Beşiktaş’ı geriden takip etmek zorunda kalacak. Sezon başından bu yana bileği bükülmeyen Beşiktaş açısından bakıldığında ise Ukrayna deplasmanına hiç kaybetmemiş olarak gidecek olmaları önemli bir motivasyon kaynağı. İnşallah her iki temsilcimiz de hafta içinde Avrupa’da istedikleri sonuçları alır ve ülkemizi sevindirmeyi başarır.

Maçın adamı: Şenol Güneş. (Son haftaların en formda takımını 90 dakika boyunca kilitlemeyi başardı)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.