Bay röveşata

A -
A +

"Sow artık imzası haline gelen golleriyle ilk on birin değişmez adamı olduğunu bir kere daha ispatladı"

Beşiktaş maçında istediği futbolu oynayamayan ve galibiyet serisi sekteye uğrayan Fenerbahçe, Feyenoord’u De Kuip gibi zor bir deplasmanda mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etti. Geçtiğimiz hafta oynanan derbide alınan sonucun ardından bu maça konsantre olmak kolay değildi ama sahada Dirk Advocaat takımını tecrübesine yakışır şekilde çok iyi hazırlanmış. Fenerbahçe’nin Feyenoord karşısındaki 11’inin Vitor Pereira hatasıyla geçirdiği geçtiğimiz sezondan bu yana yakaladığı en iyi ideal 11 olduğuna inanıyorum. Pereira’nın çoğu zaman kanatlara hapsettiği Alper Potuk, Souza ve Mehmet Topal’ın önündeki dinamik futboluyla takıma son derece faydalı. Üç yılın sonunda en iyi olduğu pozisyonda oynamaya başlayan milli futbolcu ofansif özelliklerini de biraz daha arttırmayı başarırsa sarı-lacivertli takımın 11’i için vazgeçilmez bir oyuncuya dönüşebilir.
Moussa Sow artık kendi imzası haline gelen röveşata ile 11’in değişmesi olması gerektiğini ispatladı. Emenike ve Volkan Şen’in yedek kulübesinden oyuna dahil olması ise Fenerbahçe’nin kadrosunun ne denli zengin olduğunun ispatıydı. Manchester United’ın da yer aldığı bu kadar zorlu bir gruptan lider çıkmak takımın kendine güvenine de büyük güç katacak ve bu şüphesiz önümüzdeki haftalarda lige de yansıyacak. Derbi her ne kadar Fenerbahçe için istenilen skorla sona ermese de sarı-lacivertli takım ligin son haftasına kadar bu yarışın içinde kalacak.

Maçın admaı: Sow. Çok fazla top kaptı ve çok kritik müdahaleleri vardı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.