Skor aldatmasın

A -
A +

'F.Bahçe bu futboluyla şampiyonluğu yakalayamaz. Manchester ve Galatasaray maçlarındaki istekli oyun ancak bu hedefe ulaştırır…'

Fenerbahçe, sezon başından bu yana en kötü performanslarından birini sergilediği maçta Gençlerbirliği’ni 3-0 yenmeyi başarsa da oynanan futbol şampiyonluk yarışı için umut vermekten uzaktı. Geçtiğimiz haftalarda sarı-lacivertli takımın şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu dile getirdiğimizde baz aldığımız performans, Manchester United ve Galatasaray maçlarındaki rakiplere nefes aldırmayan muhteşem futbolu idi. Ancak dün geceki takımın o maçlardaki takımla uzaktan yakından alakası yoktu. Oyuncuların ruh hali, yüz ifadesi ve performansları huzursuz olduklarını ispatlar gibi. Her birinde sanki Pereira dönemine dönülmüş havası hakim. Bu huzursuzluğun sebebi takım içi problemler mi yoksa yönetim kaynaklı problemler mi kestirmek güç ama son bölümde atılan gollerle gelen farklı galibiyet bunların bir süre daha hasıraltı edilmesini sağlayacak şüphesiz.
Volkan ısrarını anlamak zor
Advocaat’ın kararlarına bir süredir olduğu gibi dün de anlam veremedim. Sezon başından beri kayıpları oynayan Volkan Şen ısrarı takımın hücum gücünü düşürüyor. Dün geceki maç Volkan Şen’in bu sezon Fenerbahçe formasını giydiği 18. maçtı. Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sol açığı 18 maçta nasıl tek gol atamaz ve buna rağmen 11’deki yeri nasıl değişmez anlamak mümkün değil. Keza Alper’in de neredeyse topa vuracak hali yoktu. Bütün bunları önümüze koyduğumuzda ve Advocaat’ın bu oyunculardaki ısrarını düşününce Fenerbahçe için şampiyonluk bu sezon pek mümkün görünmüyor. 

MAÇIN ADAMI: Sow
Kenardan gelse de attığı gollerle kalitesini ispatladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.