Allah İstanbul’u CHP’nin şerrinden korusun!

A -
A +
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili pek bir iddialı konuşuyor.
İstanbul'da CHP'nin AK Parti ile başa baş gittiğini söyleyip ekliyor: 
"AK Parti'ye yerelde oy veren seçmenlerin yüzde 17'lik kısmı başka partiye oy verebileceğini söylüyor. Anketlerde gördük ki İstanbul'un adayı Recep Tayyip Erdoğan bile olsa sonuca etkisi olmayacak."
Canan Hanım bu iddialı sözleri iki nedenle söylemiş olabilir.
Ya bir kez daha "CHP'liler bana kızmasın diye anket sonuçlarıyla oynuyordum" diyen SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı'ya anket yaptırdılar.
Ya da Canan Hanım bu sefer 1/4'ten fazla domuz yemiş olmalı! Yan etki falan yaptıysa demek ki. Böyle kendinden iri laflar söylediğine göre başka bir ihtimal söz konusu değil.
Bir defa şunu açık ve net olarak söyleyeyim. Recep Tayyip Erdoğan değil İstanbul'a aday olmak, af buyurunuz ama çorabını dahi aday gösterse bu CHP'ye tur bindirir.
O kadar iddialıyım!
Hanımefendi, "AK Parti'ye yerelde oy veren seçmenlerin yüzde 17'lik kısmı başka partiye oy verebileceğini söylüyor" diye seviniyor ama farkında olmadığı bir şey var.
Bu yüzde 17'lik kesim başka bir partiye oy verebileceğini söylüyor ama "CHP'ye oy veririm" demiyor! Hatta, "Başka partiye oy verebilirim ama kıyamet kopsa CHP'ye yine de oy vermem" diyor. 
Niye mi?
Çünkü İstanbul'da yaşları 35 üzeri olanlar, CHP'li belediyelerin yolsuzluk, hırsızlık ve diğer bütün kepazeliklerini görüp yaşadı. Şu güzelim kentte çöp dağlarının patladığı onlarca insanın çöp dağlarının altında can verdiği günleri unutmadı. 
İnsanların, nefes alamadığı için maskeyle dolaştığı, susuzluğun âdeta Kerbela'yı hatırlattığı o kara günleri unutmadı. Şu anda Avcılar ilçesinde benzer çöp dağları yeniden birikiyor çünkü belediye, personelinin maaşını ödeyemiyor. Başını çevirip Avcılar'a bakan seçmen size 20 yıl daha oy vermez. 
Ataşehir’i, Beşiktaş’ı tekrar hatırlatmaya gerek yok sanırım.
Onun için bahsini ettiğiniz anketler elinizde patlayabilir. Kaldı ki partinizin başında bulunan zat-ı muhterem bir önceki seçimde "Yüzde 70 oy alacağız" diyordu. 
Ne aldığını hepimiz gördük.
Hem sizin neyiniz doğru çıktı ki yaptırdığınız anketler doğru çıksın Canan Hanım? Kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz. Sonrası yine hüsran, yine hüsran. Yine aynısı olacak, seçim gecesi yine ölü taklidi yapacaksınız. Bunu siz de biz de çok iyi biliyoruz. 
Canan Hanım'ın şuna inanması gerekiyor ki AK Parti'ye oy verenlerin domuzla ve domuz yiyenlerle işi olmaz. Hele hele dağdaki domuzlarla ve onların şehirdeki yandaşlarıyla, yani "HDPKK" ile gönül ittifakı kuran bir partiyle hiç ama hiç işi olmaz!
Ha...
CHP ile "HDPKK" iş birliği yaparsa İstanbul'u kazanabilir mi? Bu ihtimal var tabii ki... Ancak AK Parti'nin seçmen kitlesi bunu da kendisi için bir kahır meselesi yapmaz.
Çünkü bu parti, "Haklı bir dava yolunda yenilmek, haksız bir dava yolunda galip gelmekten ve aşağılık katillerin oyuncağı olmaktan çok daha onurludur" diyen bir seçmen kitlesine sahip...
Onlar, yenilgi yenilgi büyüyen zaferlere inanan bir kitledir. 
AK Parti'nin seçmenleri, domuz eti yiyenlerin yanı sıra, polise sapanla taş atanlara oy vermez. Bu seçmen, Savcı Selim Kiraz'ı katleden katillere, "Tertemiz çocuklar" diyen adamın partisine oy vermez.
Bu seçmen, "Devletiniz seri katildir" diyen, "İnandığınız Allah belanızı versin" diyerek Allah'a inanmadığını ilan eden, "İmam her sabah ağzımın içine içine ediyor" diyerek ezana necaset muamelesi yapan birinin sahiplenildiği inanç düşmanı partiye oy vermez. 
Bu seçmen, TV programlarına çıkıp, 15 Temmuz'da köprüye giderek vatanı için canını ortaya koyan kahramanlara, "Onlar masum askerleri linç eden barbarlardır" diyen senin gibilerin temsilcisi olduğu partiye oy vermez. 
Dedim ya, HDP ile kazanmanız ihtimal dâhilinde.
Lakin kazanırsanız, ne olacağını da az çok biliyoruz. Kazandığınız bütün belediye kadrolarına HDP'li ve PKK'lı isimleri doldurmaktan başka çareniz olmayacak. Çünkü HDP ne derse onu yapmak zorunda kalacaksınız, el mahkûm...
E, sonrasını da az çok tahmin edebiliyoruz.
Doğu ve Güneydoğu’da olduğu gibi, belediye bütçelerinin belli ve ciddi bir bölümü PKK’ya ayrılacak. HDP’liler terör örgütüne bu kez İstanbul üzerinden silah sevkiyatı yapmaya başlayacak.
Lideriniz Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hendekçi arkadaşlar”ı bu kez çukur savaşlarını İstanbul’dan bile başlatabilir, kim bilir!
Yani bütün bu nedenlerden dolayı ben diyorum ki Allah, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’yi CHP’nin şerrinden korusun!
Âmin, âmin, âmin!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.