Yaşıyor musunuz Meral Hanım?

A -
A +
Türkiye son bir haftayı icraatlarıyla değil de polemikleriyle gündem olan Ekrem İmamoğlu'nun attığı mesajı tartışarak geçirdi.
Meral Hanım'a sordular, "Ne düşünüyorsunuz?" diye, "Arkadaşlarımın hoşuna gitmedi" diye yuvarlak bir cümle kurup medya mensuplarından koşarcasına uzaklaştı.
Gazeteciler ardından koşup, "Sizin hoşunuza gitti mi gitmedi mi onun cevabını verin" diye soramadı hâliyle...
İyi Parti'deki onur sahibi milletvekilleri ve siyasetçiler Ekrem İmamoğlu'na hak ettiği cevabı verdi. İyi Parti'yi destekleyen Yeni Çağ gazetesi ayakta alkışlanacak bir manşetle çıktı.
Hapisteki Selahattin Demirtaş, Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren İyi Partili isimlere "Irkçı faşistler" diye hakaret ediyor.
Meral Akşener dava arkadaşlarına edilen bu büyük hakarete bile cevap veremiyor.
Seçim döneminde "Yahu bu adam Selahattin Demirtaş'ın çizgisinde, bu adam HDP'ye diyet borcunu ödeyecek. Bu adam PKK'ya sempati duyan HDP'lileri belediye kadrolarına alacak" dediğimizde nazire yaparcasına "Biz inadına Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz. Sizin söyledikleriniz iftira" diyordu hanımefendi...
Şimdi o kişi Akşener'in adını özellikle, bilerek, isteyerek PKK'nın partisi ile PKK'nın temsilcileri ile yan yana gösteriyor. 
Diyarbakır'da çocukları için nöbet tutan annelerin değil, o annelerin çocuklarını dağa kaçıran PKK'nın partisinin eş genel başkanını kutluyor. 
Şehit annelerinin değil, gazi annelerinin değil, onların çocuklarını ellerinden alan terör örgütünün yandaşlığını yapan kadının, kadınlar gününü kutluyor.
Üstelik bunu 13 vatan evladının bir mağarada infaz edilmesinden kısa bir süre sonra yapıyor.
Meral Akşener'den yine tık yok!
Dahası...
Kahve içmeye beklediği Demirtaş, Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren İyi Partili isimlere "Irkçı faşistler" diyor. Meral Hanım gelen bu ağır hakarete bile tek kelime edemiyor.
Teneşir uykusundaki ölü bile bu kadarına dayanmaz, konuşur ama Meral Hanım konuşamıyor.
O konuşamayınca partinin ağır toplarından olan Lütfü Türkkan'ı ekrana çıkarıyorlar. O da söylenenlere şöyle okkalı bir cevap vermek yerine "Biz daha yeni bir parti olduğumuz için, acemiliğimize geldi ve bu krizi yönetemedik" diyor.
Hımmm!
Durun bakalım doğru anlamış mıyım?
İyi Parti kendi içinde 15 milletvekilinin başlattığı krizi idare edemiyor. 
İyi Parti kendi içinde Ümit Özdağ'ın başlattığı krizi idare edemiyor.
İyi Parti HDP'lilerin Meclis'e gelecek olan fezlekelerine verecekleri oy üzerinden başlayan krizi idare edemiyor.
Hadi bunları geçtim.
İyi Parti İmamoğlu'nun başlattığı bir dandik tweet krizini dahi yönetimiyor.
Ve bu parti Türkiye'yi yönetmeye ve ülkeyi krizden çıkarmaya talip olduğunu söylüyor öyle mi?
Oldu canım.
Peki...
Tamam...
İyi günler...
Selametle...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.